اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتشار بوی نامطبوع در معابر سیستان؛

عدم رعایت شهروندان و شبکه فرسوده فاضلاب باعث بروز معضلی تکراری در زابل شد

عدم رعایت شهروندان و شبکه فرسوده فاضلاب باعث بروز معضلی تکراری در زابل شد
ایجاد بوی نا مطبوع معمولا از ریزش فاضلاب و یا رها سازی زباله های خانگی توسط مردم در معابر شهر زابل به وجود می آید که به طور کلی بوی آن فضای کل یک خیابان را فرا می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ انتشار بوی نامطبوع از معابر شهر زابل یکی از معضلاتی است که مردم سال هاست با آن دست و پنچه نرم می کنند.

ایجاد بوی نا مطبوع معمولا از ریزش فاضلاب و یا رها سازی زباله های خانگی توسط مردم در معابر شهر زابل به وجود می آید که به طور کلی بوی آن فضای کل یک خیابان را فرا می گیرد.

حسن میرشکار یکی از شهروندان شهرستان زابل در این خصوص به خبرنگار ما گفت: بوی فاضلاب در بخشی از معابر زابل آنقدر زیاد است که برای یک لحظه هم نمی توان آن را تحمل کرد.

وی افزود: اداره آب و فاضلاب، ریزش ناگهانی شبکه فاضلاب شهری را به عهده شهرداری می داند و شهرداری هم بر عهده این اداره، گرچه محل ریزش مجدداً اصلاح می شود اما بوی نامطوع همچنان در فضا وجود دارد.

میرشکار خاطرنشان کرد: این بو معلوم نیست باعث بروز چه بیماری هایی شود و لذا باید زودتر این معضل تکراری رفع شود.

موسی خمری شهردار شهر زابل در همین خصوص به خبرنگار ما گفت: شست وشوی معابری که فاضلاب در آنها رها سازی شده بود با آهک انجام می شود تا علاوه بر از بین بردن بو باعث عدم انتشار بیماری ها در بین مردم شود.

وی افزود: شبکه فاضلاب زابل سال هاست دچار فرسودگی شده است و این امر باعث ریزش ناگهانی آن در سطح شهر می شود.

خمری بیان کرد: مردم باید در نظر داشته باشند که با توجه به شرایط موجود از رهاسازی فاضلاب خود در جوی ها خودداری کنند و همچنین زباله های خانگی را در سطل زباله قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری با همکاری مردم می تواند مشکلات بسیاری را از سطح شهر ریشه کن کند که این موضوع بستگی به همکاری و حمایت مردم از شهرداری دارد.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه