اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

از دیار فهمیده‌ها؛

وقتی سردار نیری نام محله فرح دشت کرج را به شهید مطهری تغییر داد/ شهیدی که پیکرش ۹ سال مهمان خاک‌های گرم فکه بود

وقتی سردار نیری نام محله فرح دشت کرج را به شهید مطهری تغییر داد/ شهیدی که پیکرش ۹ سال مهمان خاک‌های گرم فکه بود
تلاش های سردار نیری موجب شد محله فرح دشت به شهید مطهری تغییر نام داده و خیابان اصلی هم بعدها توسط شهرداری کرج به دلیل همین اقدام سید ابوالفضل، بلوار شهید مطهری کرج نامگذاری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از تیتریک، شهید سید ابوالفضل احمد نیری به تاریخ ۱۳۴۳/ ۱ / ۱ هش، در محله فرحدشت (مطهری) کرج در خانواده ای سادات و معتقد به احکام دین مبین اسلام دیده به جهان گشود. نام پدر بزرگوارش سید احمد و نام مادر محترمه اش اقدس است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
سید ابوالفضل، تحصیلات ابتدایی و راهنمایی خویش را در مدرسه کبیر و تحصیلات متوسطه خود را تا مقطع دیپلم (اقتصاد) در دبیرستان شریعتی با موفقیت سپری کرد. پدر گرامی سیدابوالفضل، صاحب یک باب حمام در تهران بود. سید ابوالفضل هر زمان که از درس و مدرسه فارغ می شد جهت کمک به پدر به تهران می رفت و عصایی می شد در دستان سید احمد.

قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، بیشتر اوقات خود را در مساجد و هیئت های مذهبی می گذراند. با شروع جنگ تحمیلی به گروه چریکی شهید چمران پیوست و ۶ ماه در جبهه حضور داشت.

بعد از گذراندن این ۶ ماه به بسیج پیوست و عضو رسمی سپاه پاسداران اسلامی کرج شد. روزهای دوشنبه و پنج شنبه را روزه می گرفت. بیشتر شبها جهت نگهبانی در بسیج می ماند و علاقه وافری به ورزش های رزمی و کوهنوردی داشت.

اولین فرمانده پایگاه بسیج شهید نیری کرج بود، سه بار به جبهه اعزام شد، در فتح خرمشهر شرکت کرد و از ناحیه سر مصدوم شد. در عملیات والفحر مقدماتی رشادت های فراوانی از خود نشان داد و در تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۶۱ به شهادت رسید.

پیکر مطهرش بعد از ۹ سال که بر روی خاک های گرم فکه باقی مانده بود به وطن بازگشت و در گلرزار شهدای حاجی آباد کرج به خاک سپرده شد.

جواد کسایی از هم محله ای های سید ابوالفضل در گفتگو با خبرنگار تیتریک می گوید: قبل از انقلاب در محله ای به نام فرح دشت زندگی می کردیم که بعد از انقلاب به فرخ دشت تغییر داده شد اما قدیمی ها باز این منطقه را فرح دشت می نامیدند.

شهید نیری را دیدم که غرق در افکار خود بود، از او سوال کردم که چرا در فکری؟ گفت برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهیدمرتضی مطهری قصد دارم این محل را شهرک مطهری نامگذاری کنم.

چند شانه روز بر روی تابلویی می نوشت به محله شهیدمطهری خوش آمدید اما روز بعد توسط عده ای برداشته می شد. آنقدر این کار را ادامه داد تا اینکه موفق به نصب دائمی تابلو شد.

از آن پس محله فرح دشت به شهید مطهری تغییر نام داد و خیابان اصلی هم بعدها توسط شهرداری کرج به دلیل همین اقدام سید ابوالفضل، بلوار شهید مطهری کرج نامگذاری شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه