logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معاون اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان:

31 اقامتگاه بوم گردی جدید در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود/توانمندسازی جوامع روستایی در دستور کار

31 اقامتگاه بوم گردی جدید در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود/توانمندسازی جوامع روستایی در دستور کار
میرحسینی گفت: با افتتاح 31 پروژه جدید تا دهه فجر، سیستان و بلوچستان دارای 82 اقامتگاه بوم گردی می شود که همه آن ها در روستاها واقع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی میرحسینی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در حال حاضر 51 اقامتگاه بوم گردی در سیستان و بلوچستان فعال است و با افتتاح پروژه های جدید تا دهه فجر 82 مورد اقامتگاه بوم گردی در استان خواهیم داشت که همه آن ها در روستاها واقع شده است.

وی اظهار کرد: سفر به روستاها در دوران شیوع کرونا به طور کامل لغو شد، اما داخل شهرها سفرهای اجباری و کاری انجام می گرفت که به همین دلیل هتل ها فعال بود و فقط ضریب اشغال کاهش یافت.

این مقام مسئول تصریح کرد: فلسفه تشکیل اقامتگاه بوم گردی این است که در کنار زندگی روستایی چند واحد را به اقامتگاه بوم گردی اختصاص دهیم، یعنی هسته و پوسته اقامتگاه به سمت سنتی و بر اساس همان شرایط بوده و فقط چند اتاق برای جذب گردشگر در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: بنابراین در طراحی اقامتگاه های بوم گردی به این نکته توجه شد که روستاییان به لحاظ معیشتی و اقتصادی دچار ضرر نشوند، هرچند واحدهای بوم گردی هم داریم که کاملا به جذب مسافر اختصاص یافته است و آسیب های بیشتری دیده اند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: در بیشتر اقامتگاه های بوم گردی، خانواده ها و فعالان گردشگری در روستاها در کنار جذب مسافر زندگی معمولی خود را انجام می دادند، به همین دلیل در دوران کرونا  کمتر ضرر کردند.

این مقام مسئول گفت: ایجاد اقامتگاه های بوم گردی با هدف آموزش و توانمندسازی جوامع محلی در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه