اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد؛

تخصیص 2 هزار میلیارد تومان برای تسویه کارانه کادر درمانی و پرستاران/ 158 شهرستان کشور در وضعیت قرمز کرونایی هستند

تخصیص 2 هزار میلیارد تومان برای تسویه کارانه کادر درمانی و پرستاران/ 158 شهرستان کشور در وضعیت قرمز کرونایی هستند
سیماسادات لاری از تخصیص 2 هزار میلیارد تومان برای تسویه کارانه کادر درمانی و پرستاران تا اسفند 98 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیماسادات لاری عصر امروز در سفر به مازندران در جمع خبرنگاران ضمن قدردانی از کادر بهداشتی و درمانی که در بحران کرونا حماسه آفریدند و جان خود را فدا کردند و سبب عزت و سربلندی ما شدند با بیان اینکه هر کجا می رویم به پشتوانه تلاش فداکاری کادر بهداشت و درمان رو سفید هستیم گفت : در این مسیر بار زیادی از درمان بیماران بردوش دستیاران پزشکی قراردارد که از ابتدای شیوع کرونا در بیمارستان ها حضور پیدا کردند و جانزدند.

وی با بیان اینکه دستیاران کمترین حق الزحمه و تسهیلات را دریافت می کردند، افزود: با حمایت وزیر بهداشت و اقدامات انجام شده بودجه خوبی در قرض الحسنه مهر سرمایه گذاری شده است تا دستیاران بتوانند از آبان ماه وام دریافت کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت از تخصیص 2 هزار میلیارد تومان برای تسویه کارانه کادر درمانی تا اسفند 98 خبر داد و گفت: این میزان پول از سازمان برنامه و بودجه گرفته شده و در اختیار وزارت بهداشت است و از هفته آینده توزیع در بین دانشگاه‌های کشور آغاز می‌شود.

این مسئول ادامه داد: در حال حاضر 158 شهرستان در کل کشور در وضعیت قرمز کرونایی هستند.

لاری با اشاره به اینکه به طور میانگین 10 درصد بستری‌های بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها فوتی هستند، ادامه داد: میزان فوتی مازندران در موج دوم کرونا هشت درصد بوده که از میانگین کشوری پایین‌تر بوده است.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت  به عقد قرارداد با بیمه تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: دستیاران می توانند با پرداخت ماهانه ۳۷۰ هزار تومان بیمه خویش فرمایی شوند.

این مسئول افزود : حق الزحمه دستیاران نیز ۵۰ درصد افزایش پیدا کرد که در هیات امنای مشترک تصویب و به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد.
لاری به فعالیت دانشجویان در حوزه فرهنگی دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: در حوزه فرهنگی باید دانشجویانی داشته باشیم که از نظر  علمی رتبه بالا و همه بعدی باشد.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه  صندوق رفاه باید در خدمت امور فرهنگی و رفاهی دانشجویان و دانشگاه باشد ، ادامه داد: سرانه فرهنگی دانشجویی رشدی ۷۰ درصدی داشته است.

 لاری به افزایش بودجه حوزه ستادی فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت اشاره کرد ، ادامه داد: با تحولی که در این بخش بوجود آمد با توجه به شیوع بیماری کرونا به دانشگاه ها کمک می کنیم تا زیرساخت های فرهنگی و دانشجویی را گسترش دهند.

سخنگو وزارت بهداشت با بیان اینکه در طرح تحول به زیرساخت های فرهنگی توجه کمتری شده است، گفت: در حوزه خوابگاه دانشجویی در برخی استان ها با مشکل مواجه هستیم که امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم شاهد ساخت خوابگاه های دانشجویی بیشتری در کشور باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت تسهیلات ویژه مالی و بیمه‌ای برای دستیاران پزشکی مصوب و اجرایی کرده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه