اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب زاهدان خبر داد؛

افتتاح مجتمع قضایی خانواده در مرکز سیستان و بلوچستان/دعاوی خانوادگی اختصاصی رسیدگی می شود

افتتاح مجتمع قضایی خانواده در مرکز سیستان و بلوچستان/دعاوی خانوادگی اختصاصی رسیدگی می شود
محمدعلی حمیدیان از افتتاح مجتمع قضایی خانواده به منظور رسیدگی اختصاصی به دعاوی خانودگی در خیابان ثارالله زاهدان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی حمیدیان، رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون، بیان کرد: بدون شک خانواده مبدا هر تحول انسانی در مسیر پیشگیری از کجروهای اجتماعی و ارتقای وفاق گروهی است و به طور قطع می توان با بهره گیری از مداخلات بهنگام حجم انبوهی از نارضایتی ها و بسترهای شکل گیری بزهکاری را مدیریت کرد.

وی گفت: در واقع مجتمع قضایی خانواده با هدف رسیدگی اختصاصی به دعاوی خانوادگی، تکریم ارباب رجوع و ارائه خدمات حقوقی به شهروندان افتتاح شده است که کلیات این امر ماحصلی جز اتقان آرا، تسریع در روند رسیدگی و اجتناب از اطالات دادرسی را در پی نخواهد داشت.

معاون رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه دامنه صلاحیت دادگاه‌های خانواده طبق قانون مشخص شده است، ادامه داد: تمامی دعاوی حقوقی خانوادگی  از جمله مسائل و مشکلاتی راجع به نکاح، طلاق، رجوع، فسخ نکاح، مسئله حضانت فرزند، ملاقات، نفقه، مهریه، جهیزیه، سایر حقوق مالی زوجه مثل اجرت المثل و نحله در صلاحیت دادگاه‌های خانواده است.

به گفته وی، همچنین با تصویب قانون جدید حمایت از خانواده در سال 91، موارد جدیدتری هم به این صلاحیت‌ها اضافه شد از جمله تغییر جنسیت و اهدای جنین که همه این موارد در صلاحیت دادگاه خانواده است.

این مقام مسئول افزود: تشکیل دادگاه‌های خانواده، صرفأ به منظور احقاق حق و اجرای دقیق عدالت و در نهایت تحکیم بنیاد خانواده صورت گرفته که در اسلام سفارش زیادی نسبت به آن تشکیل شده است.

رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: یکی از وظایف محاکم خانواده، سوق دادن روند منازعات خانوادگی به سوی سازش و تفاهم است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه