اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده گروه پهپاد حضرت ولی عصر (عج):

ایجاد امنیت پایدار در مرزها با استفاده از پهپادهای نظامی ساخت داخل/ در کمترین زمان ممکن دشمن را نابود می‌کنیم

ایجاد امنیت پایدار در مرزها با استفاده از پهپادهای نظامی ساخت داخل/ در کمترین زمان ممکن دشمن را نابود می‌کنیم
فرمانده گروه پهپاد حضرت ولی عصر (عج) نیروی زمینی ارتش گفت: ما در دو نقطه شمال شرق و شمال غرب کشور بیشترین تلاش ها را در راستای تقویت مرزها انجام داده ایم که ایجاد زیرساخت‌ها، انجام آموزش و اختصاص نیروی انسانی و اجرای عملیاتهای مداوم شناسایی و مراقبتهای رزمی را می توان بخش هایی از این مجموعه اقدامات بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ دوم شهرام حسن نژاد، فرمانده گروه پهپاد حضرت ولی عصر (عج) نیروی زمینی ارتش با مهم خواندن نقش پهپادها در دفاع از کیان کشور، اظهار کرد: ما باور داریم امروز پهپادها یکی از علوم جدید و بسیار تاثیر گذار در صحنه عملیات‌ها هستند و دنیا به این نتیجه رسیده که پهپادها در راستای کاهش مسائل اقتصادی، بهره برداری و اثرگذاری در میدان رزم، سرعت عمل و کاهش مدت آموزش‌ها و ارائه بهترین عملکرد شناسایی در فضای عملیاتی،مراقبت و اجرای عملیات رزمی، کمک به اقدامات فاوایی و حوزه‌های جنگالی، بهترین ابراز در شراط فعلی هستند‌.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: امروز بهره برداری از تجهیزات مدرن می تواند ما را به اهدافی که پس از ۸ سال دفاع مقدس ترسیم کرده‌ایم برساند و این باور در مجموعه جوانان پهپادی زنده است.

,

فرمانده گروه پهپاد حضرت ولی عصر(عج) با اشاره به پیشرفت‌های گروه پهپادی در طول سالهای گذشته، خاطرنشان کرد:  زمانی که وارد کار با پهپادها شدیم تنها اقدامات شناسایی را انجام می دادیم و حتی مراقبت در اولویت دوم بود اما امروز به این نتیجه رسیدیم که تنها مراقبت و شناسایی نمی تواند صحنه عملیات در پهپادها را برآورده کند بلکه مصمم شدیم تا در حوزه رزمی نیز ورود پیدا کنیم؛ به این صورت که اهداف از پیش تعیین شده به صورت نقطه زن منهدم شده و یا با استفاده از پهپادهای انتحاری کمک به رفع آلودگی سیگنالی در منطقه عملیات در حوزه جنگال، برقراری رله ارتباطی و انجام عملیات‌های فاوایی را اجرایی کردیم.

,

امیر حسن نژاد اضافه کرد: با رصد سامانه های اطلاعاتی و عملیاتی در نیروی زمینی، اگر دشمن دارای یک توانمندی در سامانه فاوایی باشد یا اقدامات جنگالی او به شرایطی رسیده که می تواند صحنه نبرد را به لحاظ سیگنال ها مختل کند ما می توانیم با استفاده از پهپادها به کمک نیروهای زمینی بیاییم و این مشکل را خاتمه دهیم.

,

توسعه توان یگان پهپادی با بهره مندی از نیروهای آموزش دیده بومی

, توسعه توان یگان پهپادی با بهره مندی از نیروهای آموزش دیده بومی, توسعه توان یگان پهپادی با بهره مندی از نیروهای آموزش دیده بومی,

وی با تأکید بر اینکه سطح آموزش پهپادها در کشور به نقطه اعلایی رسیده است، عنوان کرد: امروز ما پس از سالها که برای نیروهای پهپادی جایگزینی نداشتیم توانسته ایم در حوزه مکانیک پهپاد، مخابرات، خلبان‌ها، الکترونیک و الکترومکانیک پهپاد مراکز آموزش و پرورش نیروی انسانی را ایجاد کنیم.

,

فرمانده گروه پهپاد حضرت ولی عصر(عج) در بخش دیگری از این گفت وگو با بیان اینکه امروز پهپادهای ایرانی نواقص کمتری دارند، تصریح کرد: ارتباط با مراکز تولید و طراحی پهپادها فوق العاده است، به گونه ای که با مراکز تولید پهپاد در کشور در ارتباط بوده و آن گونه که نواقص پهپادهای قبل را شناسایی و در جهت رفع آن به این مراکز اعلام می کنیم.

,

ما نقاط ضعف و قوت پهپادها را شناسایی و به مراکز تولید اعلام می‌کنیم

, ما نقاط ضعف و قوت پهپادها را شناسایی و به مراکز تولید اعلام می‌کنیم, ما نقاط ضعف و قوت پهپادها را شناسایی و به مراکز تولید اعلام می‌کنیم,

وی به تشریح برخی از فعالیتها و مأموریت های سازمانی این یگان پهپادی اشاره کرد و گفت: ما باید طراحی، تولید و به کارگیری پهپادها را دنبال کرده و اجرای عملیات براساس پهپادهای تولید شده را پیگیری کنیم، گروه پهپاد حضرت ولی عصر(عج) در مرحله دوم فعالیت می کنند و ما اعلام می کند که چه نوع پهپادهایی باید در مراکز تولیدی ساخته و طراحی شوند.

,

ایجاد امنیت پایدار در مرزها با استفاده از پهپادهای نظامی ساخت داخل/ در کمترین زمان ممکن دشمن را نابود می‌کنیم

, ایجاد امنیت پایدار در مرزها با استفاده از پهپادهای نظامی ساخت داخل/ در کمترین زمان ممکن دشمن را نابود می‌کنیم, ایجاد امنیت پایدار در مرزها با استفاده از پهپادهای نظامی ساخت داخل/ در کمترین زمان ممکن دشمن را نابود می‌کنیم,

امیر سرتیپ دوم شهرام حسن نژاد با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر استفاده از پهپادها در نقاط مرزی کشور، خاطرنشان کرد: در همین راستا ما در دو نقطه شمال شرق و شمال غرب کشور بیشترین تلاش ها را در راستای تقویت مرزها انجام داده ایم که ایجاد زیرساخت‌ها، انجام آموزش و اختصاص نیروی انسانی و اجرای عملیاتهای مداوم شناسایی و مراقبتهای رزمی را می توان بخش هایی از این مجموعه اقدامات بود.

,

وی تأکید کرد: ما امروز با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب اعلام می‌کنیم که در کمترین زمان ممکن از پهپادها در دفاع از مرزها استفاده کرده و برای ارتقای ضریب امنیتی و حفظ مرزها تلاش خواهیم کرد.

,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه