اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

فرانسوی ها بهتر است مشکلات درونی خودشان را حل کنند/ ظلم غربیان در حق مردم منطقه

فرانسوی ها بهتر است مشکلات درونی خودشان را حل کنند/ ظلم غربیان در حق مردم منطقه
مهدی سعادتی بیشه سری, عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان‌اینکه فرانسوی ها بهتر است مشکلات درونی خودشان را حل کنند زیرا نابسامانی‌های اقتصادی و سیاسی زیادی دارند گفت: هیچ اعتقادی به حضور فرانسه در لبنان نداریم و ظلم هایی که در حق مردم منطقه کردند را فراموش نمی‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی سعادتی بیشه سری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: در راستای اهدافی که هم آمریکایی‌ها و هم نظام سلطه در منطقه دارند و دخالت هایی که به دلیل ضعف برخی سران حکومت ها در کشورها دنبال می کنند فرانسوی ها خواستار حل مشکلات لبنان شده اند و البته این اولین بار هم نیست که کشور فرانسه قصد حضور دارد.

وی افزود: معتقد هستیم باید همه این ضوابط در ارتباط با کشورها رعایت شود و کشورهایی که می‌توانند در منطقه، لبنان، سوریه و... حضور یابند اما در این حرکت ها هیچ صداقتی دیده نشده است.

سعادتی گفت: آمریکایی‌ها از آن سوی دنیا در منطقه حضور می‌یابند و به گفته خودشان هزاران میلیارد هزینه کرده اند و دخالت را حق خود می‌دانند در حالی که آنها حضوری نامشروع دارند.

وی عنوان کرد: آمریکایی ها به دنبال چپاول منابع غنی مردم نظیر نفت و گاز هستند و منافع مردم منطقه را مد نظر ندارند.

سعادتی خاطرنشان کرد: کشور لبنان به عنوان کشور دوست ایران است که با آنها  ارتباط بسیار خوبی داریم و هنگام سختی ها در کنارشان بوده ایم و آمریکا و غربی ها هم می‌دانند که منافع لبنان، فلسطین، سوریه با منافع کشور ایران و بالعکس گره خورده است.

وی افزود: هیچ اعتقادی به حضور فرانسه در لبنان نداریم زیرا آنها عهدشکن و دنبال نفوذ و سیطره اقتصادی هستند از سوی دیگر جایگاه فرانسه را در دوران گذشته در بسیاری از کشورها از جمله الجزایر دیده ایم و ظلم هایی که در حق مردم منطقه کردند را فراموش نمی‌کنیم.

سعادتی گفت: فرانسوی ها بهتر است مشکلات درونی خودشان را حل کنند زیرا نابسامانی‌های اقتصادی و سیاسی زیادی دارند همچنین پس از شیوع کرونا بر مشکلات اقتصادی آنها افزوده شد.

سعادتی تصریح کرد: حضور آنها مورد تایید مردم منطقه نیست آنها اگر به دنبال کمک های انسان دوستانه هستند سهم خود را بپردازند مثل عددی که در انفجار بیروت پرداختند هرچند میزان خسارتها بسیار بیشتر از آن بود البته اصل انفجار هم با توجه به اهدافی که آنها داشتند مشکوک بود.

وی افزود: مردم فهیم و بصیر لبنان نیازی به حضور فرانسه نمی‌بینند، آنها کشورشان را را دوست دارند و در جنگ ۳۳ روزه این را نشان دادند.

سعادتی با بیان اینکه اگر حزب الله اقتدار داشته باشد در امان می‌ماند، خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها در چندین مرحله که نفوذ کردند و بخش‌هایی از لبنان را اشغال کردند به دلیل عدم اقتدار  بود اما امروزه اقتدار حزب الله اقتدار ملت لبنان و اقتدار ملت لبنان، اقتدار حزب الله است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه