اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هواداران را گول نزنید؛

لیگ قهرمانان آسیا| گمراهی پرسپولیس با خبرهای ساختگی/ السدی‌ها تکذیب کردند!

لیگ قهرمانان آسیا| گمراهی پرسپولیس با خبرهای ساختگی/ السدی‌ها تکذیب کردند!
مسئولان باشگاه السد قطر خبر پیگیری شکایت از باشگاه پرسپولیس و بی‌نتیجه ماندن این شکایت را تکذیب کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص پرونده شکایت باشگاه النصر عربستان از پرسپولیس ایران و اعتراض به جذب بازیکن در شرایط بسته بودن پنجره نقل و انتقالات، اخبار و شایعات زیادی مطرح می‌شود. برخی از این اخبار نیز از سوی رسانه‌های به نظر رسمی اعلام می‌شود که بررسی‌ها نشان می‌دهد حتی همین اخبار از سوی این رسانه‌ها می‌تواند گمراه کننده باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
همانطور که روز سه‌شنبه، توئیتر اسکای اسپورت عربستان نقل قولی از مدیر باشگاه السد قطر که نامی هم از این مدیر برده نشد، منتشر کرد که اعلام شده بود "پس از شکست در مرحله یک هشتم نهایی مقابل پرسپولیس، در مورد حضور بازیکنان جدید این تیم استعلام گرفتیم و متوجه شدیم که آنها به طور قانونی در این بازی شرکت کرده‌اند." شاید نقل قول‌های اینچنینی برای آسوده شدن خیال باشگاه پرسپولیس و پیگیری نکردن هرچه قوی‌تر این شکایت بوده است، چراکه پیگیری ما از باشگاه السد جعلی بودن این خبر را تایید کرد.
,
 
,
با توجه به ارتباط‌های موجود با باشگاه السد، منابعی آگاه و موثق این مسئله را از این باشگاه قطری پیگیری کرده و آنها نسبت به خبرهای منتشر شده و منتسب به این باشگاه ابراز بی‌اطلاعی کردند. باشگاه السد اعلام کرد به هیچ‌وجه پیگیر مسئله نقل و انتقالاتی باشگاه پرسپولیس نبوده و نقل قول منتشر شده از سوی مدیر این باشگاه نیز جعلی است.
,
 
,
به همین جهت، اخبار مربوط به پرونده شکایت باشگاه النصر از پرسپولیس صرفاً باید از سوی منابع رسمی باشد که تنها منبع رسمی در این زمینه AFC است و این کنفدراسیون نیز پس از قطعیت رسیدن تصمیم خود را اعلام خواهد کرد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه