logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

یک استاد حوزه علمیه:

بزرگترین ترس دشمنان قدرت اسلام است/ وحدت؛ رمز پیروزی مسلمانان جهان

بزرگترین ترس دشمنان قدرت اسلام است/ وحدت؛ رمز پیروزی مسلمانان جهان
آیت الله علی آل آقا، استاد حوزه علمیه گفت: اهانت رییس جمهور فرانسه به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص)، بیانگر قدرتی است که در اسلام و جامعه مسلمین وجود دارد و تمام وحشت دشمن از این قدرت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله علی آل آقا در گفتگو  با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد با محکومیت اهانت رییس جمهور فرانسه به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت: این اهانت بزرگ و غیر قابل توجیه است و تمامی ملت های اسلامی باید با حرکتی یکپارچه تو دهنی محکم و لازم را به آنها بزنند.

وی با بیان اینکه این روزها شاهد بدترین نوع کینه توزی دشمنان هستیم، خاطر نشان کرد: مسلمانان جهان باید با وحدت و حفظ همبستگی این اقدام وقیحانه در اهانت به ساحت قدسی پیامبر را محکوم کنند.

این استاد حوزه علمیه افزود: این حرکت دشمن تنها بیانگر قدرتی است که در اسلام و جامعه مسلمین وجود دارد و تمام وحشت دشمن از این قدرت است و موجب می شود دست به چنین اقدامات سخیفی بزنند. 

وی تصریح کرد: برخی ها که چشم امید به بیگانگان دارند فکر می کنند اگر از یک و یا دو خواسته خود کوتاه بیاییم، دشمن از دشمنی کردن خودش دست بر می دارد در حالی که رفتار خصمانه فرانسه در توهین به ساحت پیامبر اکرم(ص) به خوبی نشان می دهد که دشمن با اساس دین و اعتقادات ما مخالف است و تا زمانی که از این اعتقادات دست نکشیم به دشمنی خود ادامه می دهد.

آیت‌الله آل آقا ادامه داد: در حال حاضر به راحتی این نتیجه را می توان گرفت که راه نجات ما مقاومت و ایستادگی است و اگر بخواهیم از اعتقادات و مواضع خود کوتاه بیاییم و عقب‌نشینی کنیم نتیجه‌ای جز این نخواهد داشت که دشمن یک قدم به جلو خواهد آمد.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دشمن با اصل اسلام مخالف است و شیعه و سنی برایش فرقی ندارد، گفت: باید همه اعم از شیعه و سنی با وحدت و همدلی دست به دست هم بدهیم و برای نابودی دشمنان مشترک با تمام توان با وحدت و برادری در کنار هم باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه