اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه:

اثرات کرونا بر جابجایی مسافران/ تردد در کرمانشاه نسبت به سال قبل 41 درصد کاهش یافت

اثرات کرونا بر جابجایی مسافران/  تردد در کرمانشاه نسبت به سال قبل  41 درصد کاهش یافت
فریبرز کرمی, مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه گفت: از ابتدای سال تا کنون یک میلیون و ۳۶۰ هزار مسافر در سطح استان کرمانشاه جابجا شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۱ درصد کاهش داشته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریبرز کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی مرصاد درباره اثرات کرونا بر تردد و جابجایی مسافران اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۱۷۳ هزار ۳۷۰ دستگاه اتوبوس، مینی بوس و سواری در سطح استان کرمانشاه تردد داشته اند که از نظر تردد نسبت به مدت مشابه سال قبل از کاهش ۲۸ درصدی حکایت دارند.

 وی از تردد اتوبوس از تردد بیش از 22هزار دستگاه اتوبوس و کاهش 33 درصدی تردد، تردد ۳۵ هزار دستگاه مینی‌بوس و کاهش ۴۴ درصدی و تردد 115 دستگاه سواری و کاهش 18 درصدی تردد خبر داد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد:همچنین یک میلیون و ۳۶۰ هزار مسافر در سطح استان کرمانشاه جابجا شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۱ درصد کاهش داشته اند.

کرمی تصریح کرد: 337هزار مسافر به وسیله اتوبوس، ۵77هزار با مینی بوس و ۴۴۵ هزار نفر به وسیله سواری جا به جا شد.

وی عنوان کرد: شمار مسافران جابجا شده از طریق اتوبوس ۴۷ درصد، از طریق مینی بوس ۴۸ درصد و سواری ۱۸ درصد کاهش یافته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه گفت: ناوگان حمل و نقل استان ۲هزار و ۸۹۸ راننده دارد که 985نفر بین 40تا49و 949نفر بیش از50 سال سن دارند.

کرمی تصریح کرد: این سازمان ۲۰۲ دستگاه اتوبوس در اختیار دارد که میانگین عمر ناوگان آن به ۹ سال می‌رسد و با در اختیار داشتن ۹۰۰ دستگاه مینی‌بوس میانگین عمر ناوگان مینی‌بوسی استان ۲۹ سال است همچنین میانگین عمر ناوگان سواری ۱۱ سال بوده و تعداد آن 874 دستگاه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه