اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استقلال و پرسپولیس شانس اول قهرمانی در لیگ‌اند؛

فتح‌آبادی: اسکوچیچ سرمربی‌گری تیم ملی را در خواب هم نمی‌دید/ دراگان باید ترکیب نهایی خود را مشخص کند

فتح‌آبادی: اسکوچیچ سرمربی‌گری تیم ملی را در خواب هم نمی‌دید/ دراگان باید ترکیب نهایی خود را مشخص کند
پیشکسوت فوتبال ایران گفت: دراگان باید ارنج اصلی خود را در بازی آینده مشخص کند و به افزایش هماهنگی بین آن‌ها بپردازد، نه آزمون و خطا بین بازیکنان.
[

غلامرضا فتح‌آبادی، پیشکسوت ملی‌پوش فوتبال ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا درباره وضعیت تیم ملی ایران زیرنظر دراگان اسکوچیچ اظهار داشت: سرمربی کروات در تیم ملی ما نفراتی را تحویل گرفته که حدود 7 سال زیرنظر کارلوس کی‌روش تجربه‌اندوزی کرده‌اند و پخته شده‌اند. گرچه اسکوچیچ در دیدار اخیر تیم ملی از نفرات جوانی استفاده کرد که کمتر به آن‌ها بازی رسیده بود، اما فکر نمی‌کنم که این نفرات بتوانند مقابل بحرین و عراق ایستادگی کنند و کاری از پیش ببرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بازیکن اسبق تیم‌های استقلال و پرسپولیس در ادامه صحبت‌هایش عنوان کرد: فدراسیون فوتبال به‌علت کمبود بودجه و نبود گزینه‌های بهتر، اسکوچیچی را که حتی یک سرمربی درجه یک باشگاهی هم نیست را انتخاب کرد و دراگانی که چنین چیزی را در خواب هم نمی‌دید، به‌یک‌باره سرمربی تیم ملی ایران شد. امیدوارم تیم بوسنی با تمام بازیکنان و قوایش به مصاف ما بیاید تا لااقل عیار ملی‌پوشان مشخص و نقاط ضعف بررسی شود.

,

فتح‌آبادی با اشاره به دعوت سرمربی تیم ملی از گزینه‌های جوان‌تر توضیح داد: فکر می‌کنم اسکوچیچ می‌خواست با این اقدام فقط رسانه‌ها را به خود نزدیک کند وگرنه می‌دانیم که عبور از سد تیم‌های قدرتمندی مانند بحرین و عراق بدون گزینه‌های همیشگی و باتجربه اصلاً امکان‌پذیر نیست. این بازیکنان توان حضور در رقابت‌های دشوار و پرفشار مقدماتی جام جهانی را ندارند و دراگان باید ارنج اصلی خود را در بازی آینده مشخص کند و به افزایش هماهنگی بین آن‌ها بپردازد، نه آزمون و خطا بین بازیکنان.

,

این پیشکسوت به برگزاری مسابقات لیگ هم اشاره کرد و گفت: تیم‌های لیگ برتری درحال بازی و تمرین هستند اما مشخص شده که عیار واقعی تیم‌ها هنوز معلوم نیست و نمی‌شود با اطمینان به این قضیه نگاه کرد. امیدوارم بچه‌ها با برگزاری لیگ در شرایط کرونایی اذیت نشوند و فکر هم می‌کنم که تیم‌های استقلال، پرسپولیس، تراکتور و سپاهان شانس‌های اصلی قهرمانی‌اند.

,

انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه