logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

کارشناس ارشد مسائل سیاسی:

شکست و افول نظام لیبرال غربی واقعیتی در حال وقوع است/آمریکا در سراشیبی سقوط

شکست و افول نظام لیبرال غربی واقعیتی در حال وقوع است/آمریکا در سراشیبی سقوط
کاوه امجدی کارشناس ارشد مسائل سیاسی گفت: سال هاست آهنگ تضعیف اقتصادی، نفوذ سیاسی و ثبات امنیتی آمریکا در محافل مختلف علمی و رسانه‌ای نواخته می‌شود و این کشور در سراشیبی سقوط است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاوه امجدی در گفت و گو با خبرنگار کردتودی اظهار کرد: سالانه ده‌ها سیاهپوست در ایالات مختلف توسط پلیس به ناحق کشته می‌شوند. نسبت تعداد کشته شدگان سفیدپوست توسط پلیس نسبت به سیاه پوستان در آمریکا ۱۳ به ۱ است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کردتودی, کردتودی,

وی افزود: سیاهپوستان ۲۰ درصد جمعیت این ایالت را تشکیل می‌دهند در حالی که تعداد کشته شدگان آن‌ها به دست پلیس ۶۰ در صد تعداد کل کشته شدگان است.

,

امجدی اظهار داشت: وضعیت تاریخی برده داری در آمریکا تنها بخشی از وضعیت بغرنجی است که بر روابط نژادی و رابطه پلیس با مردم سایه افکنده است.

,

وی خاطرنشان کرد: بر پایه تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۵ انجام داده است، ۳۲ درصد آفریقایی‌تبارهایی که از سوی پلیس ایالات متحده در این سال کشته شده‌اند به هنگام مرگ «غیرمسلح» بوده‌اند در حالی که این آمار برای قربانیان سفید‌پوست حتی از نصف هم کم‌تر است. 

,

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: آمریکا همواره در پوشش حقوق بشر، آزادی، امنیت و انسانی جنایاتی فجیع را علیه کشورهای جهان مرتکب شده که می توان به کشتار و نسل کشی بالغ بر ۱۰۰ میلیون سرخ پوست آمریکایی،کشتار ۳۴ هزار غیر نظامی در شهر درسدن آلمان،کشتارحداقل ۲۲۰ هزار نفر در هیروشیما و ناکازاکی،کشتار ۳میلیون نفر در ویتنام،قطع عضو و شکنجه و کشتار۵۴۰ نفر غیر نظامی در می لای ویتنام،کشتار ۳۰۰ شهروند کره‌ای توسط واحدهای لشکر یک مکانیزه آمریکا در روستای نو گون ری کره،جنگ افروزی در افغانستان با ۲۰ هزار تلفات غیر نظامی،حمله به سوریه و کشتار شهروندان سوری،حمایت و پشتیبانی از جنایات رژیم غاصب و منحوس صهیونیستی بر علیه مردم بی پناه فلسطین و کمک به استمرار وجود این غده سرطانی در منطقه،همدستی با رژیم بعث در تجاوز به خاک ایران و تلفات جبران ناپذیر به غیر نظامیان و زیرساخت های ایران و حمله به هواپیمای مسافر بری ایران اشاره کرد. 

,

امجدی افزود: سال هاست آهنگ تضعیف اقتصادی، نفوذ سیاسی و ثبات امنیتی آمریکا در محافل مختلف علمی و رسانه‌ای نواخته می‌شود.

,

وی خاطرنشان کرد: تظاهرات مردمی سال‌های اخیر، آتش زدن پرچم آمریکا، حمله به نماد‌های ملی مانند روسای جمهور ادوار این کشور و شعار مرگ بر آمریکا در ایالات متحده گواه بر بحران هویتی آمریکا است.

,

امجدی اظهار داشت: اندیشمندانی، چون نوام چامسکی، تد گالن کارپنتر، هنری کیسینجر، فرید زکریا و چندین متفکر دیگر نیز در مقاله‌ها و محافل مختلفی از زوال هژمونی آمریکا سخن گفته اند و بر آن تاکید دارند. 

,

وی در ادامه سخنان خود افزود: شکست و افول نظم لیبرال غربی، واقعیتی است که در نظام بین‌الملل در حال وقوع است. آمریکا به عنوان رهبر این نظم، خود نیز دچار ضعف شده و مولفه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ایدئولوژیک آن رو به سقوط است. 

,

امجدی خاطرنشان کرد: واقعیت دیگر جهان امروز، ظهور قدرت‌های جدید است که اغلب رویکرد تجدیدنظرطلبانه به نظم آمریکایی دارند، قواعد و هنجارهای آن را قبول ندارند و درصدند در نظم جهانی آینده نقش مهمی داشته باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه