logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

توهین را تایید نمی‌کنم؛

نظری: برخی‌ها به‌دنبال تحریک کردن شفر بودند/ امیدواریم در اولین فرصت نامه فیفا را دریافت کنیم

نظری: برخی‌ها به‌دنبال تحریک کردن شفر بودند/ امیدواریم در اولین فرصت نامه فیفا را دریافت کنیم
سخنگوی باشگاه استقلال گفت: با توجه به اینکه تاییدیه شفر دیر به دستمان رسید، امیدواریم در اولین فرصت نامه فیفا برای باز شدن پنجره را دریافت کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، حجت نظری گفت: با پیگیری‌هایی که انجام شد، شب گذشته وکیل آقای شفر تائیدیه پول‌های واریزی به حساب سرمربی اسبق استقلال را ارسال کرد. ما شرمنده هواداران هستیم که کارها با کندی پیش رفت اما در این مورد، تمام واریزی‌ها از چند روز قبل انجام شده بود. یعنی همزمان با پرداخت بدهی‌های باشگاه به جپاروف و تیم پاختاکور ازبکستان، پول شفر نیز پرداخت شد اما به‌خاطر برخی مشکلات، تائیدیه خیلی دیر به ما رسید. آقای شفر انتظار داشت در همین مرحله مطالبات مربوط به پسرش هم پرداخت شود که به‌خاطر رای فیفا به نفع استقلال و نیز درنظر گرفتن منافع باشگاه، این کار را نکردیم. البته اخبار ضد و نقیضی هم به ما رسیده که برخی افراد درصدد تحریک سرمربی اسبق استقلال بودند تا مانع صدور تائیدیه شوند که امیدوارم صحت نداشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نظری ادامه داد: تمام تیم مدیریتی باشگاه برای باز شدن پنجره بسیج شدند و حتی خبر دارم آقای خلیل‌زاده، رئیس هیئت مدیره، برای فیصله دادن به این ماجرا شب گذشته در راه بازگشت از سفر بودند. هوادار حق دارد نگران باشد و گاهی ممکن است به دلیل همین نگرانی، حرف‌هایی هم بزند که به مذاق هیئت مدیره و مدیران باشگاه خوش نیاید. ضمن اینکه هرگز توهین را تائید نمی‌کنم اما برای نگرانی هوادار احترام قائلم و باید تاکید کنم ما در راستای انجام وظیفه‌مان کوتاهی نکردیم و تمام تلاش‌مان را کردیم هواداران و عاشقان استقلال را از نگرانی در بیاوریم.

,

نظری عنوان کرد: باتوجه به اینکه تائیدیه آقای شفر دیر به دست‌مان رسید، امیدواریم بتوانیم در اولین فرصت نامه فیفا برای باز شدن پنجره را دریافت کنیم تا قراردادهای جدیدمان را ثبت و از بازیکنان جدید استفاده کنیم. چیزی که مهم است آمادگی بالای تیم و برنامه‌ریزی‌های خوب کادر فنی است و مطمئنیم امروز بازی تماشاگر پسندی را به نمایش خواهند گذاشت. از صبوری کادر فنی، به ویژه سرمربی توانمندمان و همچنین بازیکنان جدید سپاسگزاریم که علی‌رغم این اتفاقات، صبورانه با مدیریت باشگاه همکاری کردند. این همدلی و اتحاد در باشگاه نوید یک فصل غرورانگیز را می‌دهد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه