اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بیانیه ذوب آهن بعد از اتفاقات بازی با فولاد؛ ما قربانی همیشگی اشتباهات داوری

بیانیه ذوب آهن بعد از اتفاقات بازی با فولاد؛ ما قربانی همیشگی اشتباهات داوری
باشگاه ذوب آهن بعد از تساوی مقابل فولاد خود را قربانی همیشگی اشتباهات داوری دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درپی اتفاقات رخ داده در  داوری  دیدار تیم‌های فوتبال ذوب آهن و فولاد باشگاه ذوب آهن بیانیه ای بدین شرح صادر کرد:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

«ذوب آهن قربانی همیشگی اشتباهات داوری»

,

در نود و چهارمین دقیقه از  هفته نخستین بیستمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال تیم ذوب‌آهن بازهم پدیده هولناک اشتباهات داوری را تجربه نمود؛ داستان تلخی که در طول فصل گذشته  بیش از ۱۰ امتیازی که با خون دل و صرف هزاران نفر_ ساعت وقت و  صدهامیلیاردها ریال هزینه  به دست آمده بود.

,

در مسابقات  گروهی ورزش‌های قهرمانی مانند فوتبال آنچه نمایان است و در معرض دید همگان قرار دارد همچون کوه یخ تنها شاید درصد ناچیزی از واقعیت اتفاقات است درحالیکه بخش عمده آن از دیده ها مخفی است؛ برای اینکه یک تیم فوتبال مهیای حضور در مسابقات  شود گروه عظیمی از نیروهای اجرایی، کارمندان باشگاه هیئت و فدراسیون فوتبال هفته ها و ماه ها به طور شبانه روزی دوندگی می کننداز سوی دیگر کادر فنی و بازیکنان تیم  نیز در یک پروسه طاقت فرسا از تمرینات مستمر خود را آماده مسابقات می کنند تا روز موعود فرا برسد و همه این زحمات و بنایی که خشت خشتش حاصل خون دل  و صرف بودجه و تلاش صدها نفر می باشد با یک سوت اشتباه فرو می ریزد و به ویرانه مبدل می شود و اینگونه  که دیدیم  و همه کارشناسان و پیشکسوتان نیز اذعان داشتند؛ به راحتی آب خوردن سوتهای اشتباه داوری آتش به خرمن ۵۰ ساله زحمات مجموعه ای با افتخارات و سابقه باشگاه ذوب‌آهن می زند.

,

باشگاهی که چشم امید هزاران  هوادار و کارگر کارخانه ذوب آهن که در خط مقدم جبهه صنعت و تحت سخت ترین شرایط ودمای جانسوز کوره های ذوب آهن مجاهدانه تلاش میکنند و با برد این تیم دلگرم و شاد می شوند و با چنین کم لطفی هایی زخمی دیگر بر جسم و جان زحمتکششان مینشیند!

,

در امثال حکم فارسی  ضرب المثل زیبایی داریم با این عنوان که " سالی که نکوست از بهارش پیداست "

,

امیدواریم که این مثل زیبا در سر آغاز لیگ بیستم و شیوه داوری مسابقات تیم فوتبال  ذوب آهن صدق نکند؛ امید داریم این هراس و سایه سیاه ترس و ناامیدی که بر سر هواداران و مردم شریف ورزش دوست اصفهان مبنی بر وجود اراده‌ای سیستماتیک بر ناداوری های مستمر برای نابودی تیم ذوب‌آهن سایه افکنده تنها حدس و گمان باشد و پس از این شاهد قضاوت عادلانه و اجرای شعار کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر بازی جوانمردانه از سوی نهاد داوری فوتبال در میهن عزیز اسلامی مان و به ثمر رسیدن تلاش هزاران نفر- ساعت و هزینه های مصروف شده در عرصه فوتبال کشورمان و رشد و کمال روز افزون آن باشیم؛ به امید روزی که همه ارکان فوتبال از فدراسیون تا باشگاه ها دست در دست هم برای اعتلای فوتبالمان تا رسیدن به قله های آسیا  کوشش نمایند.

,

دیدار دو تیم ذوب آهن و فولاد با نتیجه مساوی 2 بر 2 به پایان رسید.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه