اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد:

مددجویان مجرد استان یزد، یاریگر اقشار آسیب پذیر مناطق محروم می‌شوند

مددجویان مجرد استان یزد، یاریگر اقشار آسیب پذیر مناطق محروم می‌شوند
محسن حرازی زاده یزدی گفت: طرح ملی یاریگران آسیب پذیر با مشارکت کمیته امداد امام خمینی استان یزد به مرحله اجرایی رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محسن حرازی زاده یزدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص اجرای طرح ملی یاس در استان یزد با بیان اینکه طرح ملی یاس در راستای انجام ماموریت های بشردوستانه و عام المنفعه هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان دو مجموعه خدمت رسان به اقشار محروم اجرا می شود اظهار کرد: : در این طرح از ظرفیت افراد مورد حمایت های مالی و معنوی کمیته امداد به عنوان نیروهای داوطلب و نیز از ظرفیت های موجود در جمعیت هلال احمر در زمینه آموزش و توانمندسازی این افراد در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران‌ها و بلایای طبیعی، روش های پیشگیری موثر از آسیب های اجتماعی در مناطق کم برخوردار و حاشیه شهرها با ساماندهی افراد آموزش‌دیده در خانه‌های هلال استفاده خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

حرازی زاده تصریح کرد: فراگیران  این طرح اقشار روستایی و ساکنین مناطق حاشیه شهرها می باشند که به دلایل مختلف تاکنون ازدواج نکرده و به همین دلیل در معرض آسیب های متعدد اجتماعی می باشند و بنا به  نتایج پژوهش های صورت گرفته در کمیته امداد جزو پرخطرترین اقشار در زمینه آسیب های اجتماعی هستند و با توجه به اینکه یکی از موثرترین راه حل های مشکلات فوق ، سرمایه گذاری و زمینه سازی برای ایجاد هویت و شخصیت اجتماعی برای آنان می باشد  لذا با دادن نقش و جایگاه مناسب به این افراد در جامعه به مرور و با کسب مهارت های لازم نه تنها خود را حفظ می نمایند بلکه با عزت نفسی که پیدا کرده اند  یاریگر و حامی هم قشران خود می شوند و از این رو اکنون که کمیته امداد در این زمینه ورود پیدا کرده است ، فرصت مناسبی فراهم شده تا اهداف فوق در حوزه خانه های هلال تحقق یابد.

,

وی با اشاره به عنوان طرح مذکور یادآور شد: طرح یاس (یاوران آسیب ستیز)که برگرفته از نام حضرت فاطمه (س) است، همزمان در سراسر کشور در ۱۰ گام اجرا می شود، پس از رونمایی از طرح و مشخص شدن برنامه ها، گام های بعدی به ترتیب انجام هماهنگی جمعیت هلال احمر و کمیته امداد استان برای شناسایی مکان های مورد نظر، شناسایی خانه های هلال، معرفی دبیرخانه حوزه جوانان جمعیت استان و کمیته امداد، آماده سازی خانه های هلال، انتخاب افراد واجد شرایط تشکیل بانک های اطلاعاتی برای شروع آموزش و برگزاری آزمون ها، صدور کارت عضویت و اجرای طرح براساس تقویم اجرایی و ابلاغ دستورالعمل ها و آیین نامه ها در سراسر استان برای اجرای طرح است.

,

حرازی زاده یادآور شد: تاسیس خانه‌های هلال به منظور اجرای طرح بر اساس سهمیه اعلامی با هماهنگی مراجع ذیربط در استان در نظرگرفته شده است و فعالیت های طرح درمناطق پایلوت همزمان با ابلاغ تقویم اجرایی طرح شروع وتا تیرماه سال آینده ادامه خواهد داشت. لازم به ذکر است طرح فوق با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی ودرلبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری اجرا خواهد شد.

,

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همراهی کمیته امداد امام خمینی(ره) و تلاش های جوانان، داوطلبان وکارکنان جمعیت هلال احمر بتوانیم طرح ملی یاس را عملیاتی نموده و خانه های هلال در روستاها و مناطق کمتر برخوردار شهری در راستای پویایی و پیشرفت اعضاء و آحاد جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی بتوانند نقش موثری را در این زمینه ایفا نمایند .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه