logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دوومیدانی نوجوانان و جوانان قهرمانی کشور| مراسم اختتامیه برگزار شد

دوومیدانی نوجوانان و جوانان قهرمانی کشور| مراسم اختتامیه برگزار شد
مراسم اختتامیه رقابت های قهرمانی باشگاههای کشور نوجوانان-جوانان در هر دو بخش پسران و دختران صبح امروز برگزار و کاپ قهرمانی به تیم پلیمر خلیج فارس خرم‌آباد اهداء شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرونده رقابتهای قهرمانی باشگاههای کشور نوجوانان و جوانان که بدون برگزاری مرحله دوم (نهایی) به پایان رسید، صبح امروز با اهداء کاپ قهرمانی به تیم پلیمر خلیج فارس خرم‌آباد که در هر دو بخش دختران و پسران صدرنشین بود، بسته شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
مسابقات قهرمانی باشگاههای کشور در رده سنی نوجوانان و جوانان قرار بود در دو مرحله برگزار شود که به دلیل گسترش شیوع ویروس کرونا، مرحله دوم و پایانی لغو و معین شد فدراسیون دو و میدانی با در نظر گرفتن نتایج مرحله نخست تیم‌های اول تا سوم را معرفی کند. 
,
 
,
بر همین اساس صبح امروز (چهارشنبه) فدراسیون با توجه به محدودیتهای به وجود آمده از شیوع ویروس کرونا و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، با برگزاری مراسم محدود و صمیمانه‌ای از تیم ‌های اول تا سوم در هر دو بخش پسران و دختران، تقدیر و کاپ‌ این رقابتها را به آنها اهداء کرد. 
,
 
,
در این مسابقات که در بخش پسران بعد از ۹ سال و در بخش دختران برای اولین بار برگزار شد؛ در پایان در بخش پسران به ترتیب تیم‌های پلیمر خلیج فارس خرم آباد با ۱۶۷امتیاز،فولاد مبارکه سپاهان اصفهان با ۹۸امتیاز و شهرداری گتوند با ۴۰امتیاز در جایگاههای اول تا سوم قرار گرفتند و همچنین در بخش دختران تیم پلیمر خلیج فارس خرم آباد با ۱۳۱/۵امتیاز قهرمان و تیم‌های شهرداری اردکان با ۱۲۷امتیاز و و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان با ۱۰۲امتیاز  در جایگاههای دوم و سوم ایستادند.
,
 
,
مراسم اهدای کاپ قهرمانی تیم های برتر این دوره از رقابت های باشگاهی نوجوانان و جوانان با حضور مدیران عامل و همچنین مربیان و سرپرستان آنها برگزار شد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه