logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دستور دادستان کرمانشاه به دستگاه‌های ذیربط؛

همه خروجی‌ها برای قاچاق دام بسته شود/نباید گوشت از سفره طبقه محروم برود

همه خروجی‌ها برای قاچاق دام بسته شود/نباید گوشت از سفره طبقه محروم برود
شهرام کرمی دستور بستن خروجی ها برای جلوگیری از قاچاق دام را به دستگاه‌های ذیربط صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، شهرام کرمی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه با اشاره به روند افزایشی قاچاق دام طی ماه های اخیر، اظهار کرد: با توجه به نوسانات اقتصادی اخیر، قاچاق برخی از کالاهای اساسی از جمله دام و احشام زنده توسط افراد سودجو روند افزایشی داشته است.

وی اضافه کرد: براین اساس، قیمت گوشت قرمز به عنوان یکی از مهمترین منابع غذایی که بین مردم اهمیت زیادی دارد نیز در این مدت بارها افزایش را تجربه کرده و روند صعودی خود را حفظ نموده، که یکی از دلایل اصلی این موضوع کاهش میزان عرضه گوشت تازه به واسطه نوسانات ارز و در نتیجه قاچاق دام زنده است.

دادستان کرمانشاه اضافه کرد: هرچند که طبق قانون، صادرات رسمی و خروج غیر رسمی هر گونه دام زنده، گوشت گرم و منجمد تولید داخل و وارداتی ممنوع شده، با این وجود مشاهده می شود که حجم فایل توجهی از نیاز بازار به صورت قاچاق دام از کشور خارج می شود، که نه تنها بازار را با کمبود و افزایش سرسام آور قیمت گوشت مواجه کرده بلکه می تواند موجب شیوع بیماری های مختلف مشترک بین دام و انسان نیز شود.

وی با تاکید براینکه دستگاه های ذیربط باید تدابیری برای پیشگیری از قاچاق گوشت اجرایی کنند، گفت: بخش کثیری از اقشار آسیب پذیر به علت قیمت بالای انواع گوشت قرمز، این کالا را از سبد مصرفی خود خارج کرده اند و یا مقدار مصرف شان را کم و اقدام به جایگزینی سایر مواد غذایی به جای آن نموده اند، که این موضوع از نظر ارزش غذایی برای آنان مشکلاتی را به وجود خواهد آورد.

کرمی در ادامه اعلام کرد: در این راستا به منظور حفظ سلامت جامعه و به ویژه اقشار آسیب پذیر در مقابل نوسان قیمت این کالای مهم و به منظورپیشگیری از شیوع بیماری های مختلف مشترک بین دام و انسان دستگاه های ذیربط مکلف به اجرای اقداماتی پیشگیرانه هستند.

وی افزود: یگان های نظامی مستقر در مرز تمهیدات لازم را به منظور پیشگیری و برخورد قاطع با قاچاقیان دام معمول، و در راستای برخورد سریع و قانونی با متخلفان، در صورت کشف هر گونه محموله دام قاچاق مراتب را به قید فوریت به دادستان استان گزارش کنند.

مدعی العموم کرمانشاه همچنین به دادستان های عمومی و انقلاب شهرستان های مرزی قصرشیرین، گیلان غرب، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی،جوانرود و پاوه) دستور داد به صورت ویژه نظارت بر مرزها را در دستور کار قرار داده وضمن رصد مستمر با هرگونه قاچاق دام با قاطعیت برخورد کنند.

وی متذکر شد: بعلاوه، هر گونه حمل و نقل دام زنده بدون مجوز از دامپزشکی استان ممنوع بوده و لازم است دامپزشکی بر صدور بارنامه و تحویل دام از مبدا به هر گونه حمل و نقل دام زنده بدون مجوز ازدامپزشکی استان ممنوع بوده و لازم است دامپزشکی بر صدور بارنامه و تحویل دام از مبدا به مقصد بویژه استان های مرزی و همچنین ثبت سیستمی نظارت کامل داشته باشد و در صدور مجوزها ساز و کار مشخص کشوری را در دستور کار قرار دهد.

کرمی تاکید کرد: تعزیرات حکومتی استان هم باید بر قیمت دام در سطح استان نظارت کرده و با هرگونه گرانفروشی در چارچوب قوانین و مقررات برخورد قاطع داشته باشد.

وی در ادامه از امور دام جهاد کشاورزی هم خواست تا به عنوان متولی توزیع گوشت قرمز و سفید در استان، بر نحوه و چگونگی توزیع گوشت قرمز و
سفید در استان نظارت های لازم را انجام دهد.

دادستان کرمانشاه به نقش دلالان در افزایش قیمت دام هم اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بخش عمده ای از افزایش قیمت دام توسط دلالان صورت می گیرد و دامداران از این موضوع منتفع نمی شوند، لازم است دستگاه های انتظامی و اطلاعاتی نسبت به شناسائی دلالان و قاچاقچیان دام اقدام کرده و موضوع را جهت برخورد قانونی به دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان اعلام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه