اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدافع جوان از طریق 4 و 5 مدیر برنامه با ما مذاکره کرد

شکوری: بین آل کثیر و طاهرخانی گیر کرده بودیم/ بازیکن آزادی باشد، جذب می کنیم

شکوری: بین آل کثیر و طاهرخانی گیر کرده بودیم/ بازیکن آزادی باشد، جذب می کنیم
معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس گفت: بین آل کثیر و طاهرخانی گیر کرده بودیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم شکوری معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس درباره آخرین وضعیت نقل‌وانتقالات پرسپولیس اظهار کرد: ما چهارشنبه، روز سختی داشتیم. با توجه به اینکه ٧ سهمیه لیگ برتری پرسپولیس تمام شده بود، امروز بین دو مورد خاص بودیم. بین عیسی آل‌کثیر که برای ما زحمات زیادی کشیده و بازیکنی که خواسته‌های غیر معقول داشت گیر کرده بودیم. این بازیکن از طریق چهار و پنج مدیر برنامه‌ مختلف با ما مذاکره می‌کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: حفظ برند پرسپولیس برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است. شاهین طاهرخانی درخواست قرارداد کمتر از ٣ سال را داشت و می‌خواست بندی در قراردادش باشد که هر زمانی که خواست با پرداخت ١٠٠ هزار دلار جدا بشود. این درخواست‌ها غیر معقول بود. بازیکنی که به پرسپولیس می‌آید، باید بداند به چه جایگاهی وارد می‌شود. برند پرسپولیس جایگاه بسیار بزرگی است. اینکه ما بخواهیم با خواسته‌هایی در روز آخر نقل‌وانتقالات خودمان را به باشگاه تحمیل کنیم، مناسب نیست. شرایط طاهرخانی با شرایط ما همخوانی نداشت. امیدوارم عیسی آل‌کثیر هرچه زودتر شرایط بهتری پیدا کند. زمان همه چیز را مشخص می‌کند.
,
 
,
معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس همچنین گفت: سعی می‌کنیم اگر بازیکن آزادی وجود داشت، جذب کنیم. ٧ سهمیه لیگ برتری ما تکمیل بود و اگر می‌خواستیم بازیکنی جذب کنیم، حتما باید یک نفر را از لیست خارج می‌کردیم. تیم ما در فینال لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد، همین بازیکنان که داریم تیم را به فینال برده‌اند. ما از همین امروز با کادر فنی بادانش خودمان و بازیکنان پر قدرت، خودمان را برای بازی فینال آماده می‌کنیم و از هواداران هم می‌خواهم وارد مسائل حاشیه‌ای که بقیه تیم‌ها انجام می‌دهند، نشوند چون می‌خواهند تیم قهرمان ایران و فینالیست لیگ قهرمانان آسیا را به چالش بکشند. قطعا تیم ما پتانسیل این را دارد که قهرمان آسیا شود.
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه