اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ذوالنور خبر داد؛

امشب؛ تشکیل جلسه اضطراری کمیسیون امنیت ملی مجلس/ در گرفتن انتقام خون شهید فخری‌زاده درنگ نمی‌کنیم

امشب؛ تشکیل جلسه اضطراری کمیسیون امنیت ملی مجلس/ در گرفتن انتقام خون شهید فخری‌زاده درنگ نمی‌کنیم
رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس گفت: درگرفتن انتقام خون دانشمندشهید محسن فخری زاده درنگ نخواهیم کرد و در فرصت مناسب چنان سیلی را به گوش رژیم‌صهیونیستی خواهیم زد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت ترور دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاد در گفتگو

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

با خبرنگار  قم فردا، اظهار داشت هر مسئله هر حوزه‌ای که تامین کننده و تضمین کننده منافع ملی ما است مورد توجه و غضب و‌ کینه دشمنان قرار می گیرد.

,   قم فردا،, قم فردا،,


ذوالنور ادامه داد : شهید بزرگوار محسن فخری زاده در حوزه هسته‌ای فعالیت های چشمگیری داشته و شاگرد پروری می‌کرد و در حوزه دفاعی رشد و تعالی بدنه دفاعی کشور مدیون ایشان است وی در ایجاد بازدارندگی دفاعی و هسته‌ای نقش بسیار مهمی را ایفا کردند به همین علت یقیناً مورد تمرکز و توجه جدی رژیم صهیونیستی و سران آدمکش آنها بوده است.

نماینده مردم قم تصریح کرد:  شهید فخری زاده عزیزی بود که برای ما ناشناخته بود اما برای دشمنان شناخته شده بود چند ماه پیش در جلسه‌ای که با شهید فخری زاده دیدار داشتم به او گفتم شما در داخل ایران ناشناخته هستید و مردم ایران شما را نمی شناسند اما نتانیاهو و اعضای رژیم صهیونیستی به خوبی شما را می شناسند این شهید عزیز در گمنامی و با همه وجود در تقویت بازار دارندگی دفاعی و همچنین تقابل با حملات هسته دشمن بسیار کوشا و تلاشگر بود زیرا دشمن بارها ما را تهدید به حمله کرده بود.

 رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عنوان کرد: اخیر آمریکا تهدید حمله به طنز را کرده بود، قانونی را که دو سال پیش مجلس تصویب کرده بود وزارت دفاع را مکلف و موظف کرد تا تامین امنیت هسته ای و دفاع هسته ای را داشته باشد که اگر دشمن حملات هسته‌ای، بیولوژیکی ، میکروبی و شیمیایی انجام داد ما باید پدافند لازم را ایجاد کنیم ،شهید فخری زاده در این حوزه هم نقش بسیار موثر و مفیدی داشت و طبیعتا هم برای دشمن بسیار مهم بود.

,
,
,
,
,
,


وی تاکید کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اینکه مجلس در تعطیلات است و نمایندگان نیز در حوزه‌های انتخابی خود هستند با فراخوان اعضای کمیسیون یک جلسه اضطراری فوق العاده امشب با حضور دستگاه‌های ذیربط از جمله وزارت اطلاعات، سپاه ، وزارت دفاع، ستاد کل نیروهای مسلح، و وزارت خارجه و دستگاه‌های دیگر برگزار می‌کند تا مسئله ترور شهید محسن فخری زاده بررسی شود و ابعاد این حادثه جنایت بار که دشمن رقم زد پیگیری شود.

 نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: یقیناً در این جلسه به اتخاذ تصمیمات لازم خواهند رسید و طبیعتا دستگاه‌های مسئول در گرفتن انتقام خون شهید بزرگوار محسن فخری زاده درنگ نخواهند کرد و در فرصت مقتضی و مناسب چنان سیلی را به گوش رژیم صهیونیستی خواهند زد که از اقدام شما خود پشیمان شوند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه