اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لغو رقابت‌های قهرمانی جهان اسنوبرد، فری استایل و اسکی آزاد ۲۰۲۱ به میزبانی چین

لغو رقابت‌های قهرمانی جهان اسنوبرد، فری استایل و اسکی آزاد ۲۰۲۱ به میزبانی چین
رقابت‌های قهرمانی جهان اسنوبرد، فری استایل و اسکی آزاد ۲۰۲۱ به میزبانی چین لغو شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فدراسیون بین‌المللی اسکی (FIS) و کمیته برگزاری بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ با همراهی و حمایت کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) تصمیم گرفتند تا به دلیل همه‌گیری جهانی ویروش کرونا در فصل ۲۰۲۰ – ۲۰۲۱ هیچ رویدادی از جمله رقابت‌های قهرمانی جهان اسنوبرد، فری استایل و اسکی آزاد ۲۰۲۱ در چین برگزار نشود. بر همین اساس و با تصمیم گرفته‌ شده رقابت‌های قهرمانی جهان اسنوبرد، فری استایل و اسکی آزاد ۲۰۲۱ که قرار بود از ۱۸ تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۱ به میزبانی چین برگزار شود، لغو شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
علاوه بر این رویداد، رقابت‌های قاره‌ای اسکی پرش، جام‌جهانی اسکی پرش، جام‌جهانی نوردیک کمبینه، جام‌جهانی اسکی آلپاین، جام‌جهانی اسکی صحرانوردی نیز دیگر در چین برگزار نخواهند شد.
,
 
,
به دلیل شرایط پیش آمده در سراسر جهان از جمله کشور چین و قرنطینه ۱۴ روزه تمامی مسافرینی که به این کشور سفر می‌کنند و پیچیدگی‌های احتمالی در ما‌ه‌های آینده در نهایت تصمیم به لغو تمامی رویدادهای فدراسیون بین‌المللی اسکی در کشور چین گرفته شد.
,
 
,
جیان فرانکو کاسپر رئیس فدراسیون بین‌المللی اسکی نیز در مورد این تصمیم اظهار کرد: ما امیدوار بودیم که برگزاری این مسابقات در فصل پیش رو به میزبانی چین امکان پذیر باشد. اما موج دوم همه‌گیری ویروس کرونا منجر به محدودیت های بسیار شدید سفر شده که برگزاری مسابقات بین‌المللی را عملا غیرممکن می‌کند. تصمیم‌گیری در این باره دشوار بود اما با توجه به سطح بالای آمادگی برگزارکنندگان بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن می‌دانیم که همه مکان‌‌هایی که میزبانی مسابقات المپیک هستند با بالاترین استاندارد آمادگی لازم برای میزبانی را دارند.
,
 
,
البته برای بررسی آمادگی اماکن میزبانی المپیک زمستانی ۲۰۲۲ ورزشکاران چینی در قالب رقابت‌های داخلی در این اماکن حضور پیدا می‌کنند و کارشناسان فدراسیون بین‌المللی اسکی نیز به صورت مرتب از این اماکن بازدید به عمل می‌آورند.
,
 
,
در حال حاضر فدراسیون بین‌المللی اسکی تمرکز خود را برای جایگزینی میزبان رقابت‌های لغو شده گذاشته است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه