logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

استاندار قم:

تضمینی برای باقی ماندن در وضعیت نارنجی نیست/ مردم قم همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند

تضمینی برای باقی ماندن در وضعیت نارنجی نیست/ مردم قم همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند
استاندار قم با اشاره به اینکه خوشبختانه استان قم وضعیت رو به نزول بیماری کرونا را دارد و از وضعیت قرمز وارد وضعیت نارنجی شدیم منتها هیچ تضمینی وجود ندارد این وضعیت ها قابل برگشت نباشد گفت: ادامه این وضعیت و سیر نزولی مستلزم همکاری های آتی مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام سرمست استاندار قم در گفتگو با خبرنگار  قم فردا اظهار داشت: تعداد استان هایی که از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی رسیده‌اند چشمگیر است و در کل کشور روند  نزولی بیماری کرونا دیده می شود البته برخی از شهرها هم هستند که از وضعیت قرمز هم  فراتر رفتند.

 وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه استان قم وضعیت رو به نزول بیماری کرونا را دارد و از وضعیت قرمز وارد وضعیت نارنجی شدیم منتها هیچ تضمینی وجود ندارد این وضعیت ها قابل برگشت نباشد.

 سرمست ادامه داد: از مردم قم تشکر می کنیم که پروتکل های بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا را رعایت کردند تا بتوانیم از این موج عبور کنیم اما ادامه این وضعیت و سیر نزولی مستلزم همکاری های آتی مردم است.

 وی بیان داشت: تمام محدودیت های مربوط به وضعیت نارنجی از چهارشنبه هفته گذشته اعلام شده و امروز اعمال شده است در جلسه امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا مقرر شد برای شهرهایی که وضعیت نارنجی دارند و بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارند منع رفت و آمد خودرو از ساعت ۹ شب شب تا ۴ صبح ادامه پیدا کند و مانند شهر های قرمز باشد این مصوبه جدید ستاد ملی مبارزه با کرونا بود.

 استاندار قم تصریح کرد: قم هم مشمول شرایط محدودیت رفت و آمد خودرو از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح خواهد بود ضمن اینکه تردد خودروها در مبادی ورودی شهر کنترل می شود در ساعات ۹ شب تا ۴ صبح نیز محدودیت ها وجود دارد.

 وی افزود: تعدادی مصوبه در خصوص استمهال بیمه کارفرما نسبت به مشاغلی که در این شرایط کرونایی آسیب دیده اند مصوب شد و در خصوص مراکز ورزشی هم تسهیلاتی مصوب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه