اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون حقوقی وزارت آموزش و پروش خبر داد

سنددار شدن 38 هزار و 500 ملک آموزش و پرورش

سنددار شدن 38 هزار و 500 ملک آموزش و پرورش
قاسم احمدی‌لاشکی از سند دار شدن 38 هزار و 500 ملک وزارت آموزش و پروش با توافقی سه جانبه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، قاسم احمدی لاشکی امشب در بازدید از پروژه‌های نیمه کاره وزارت آموزش و پرورش در شهرستان تنکابن اظهار کرد: مقدمات انعقاد توافق سه جانبه بین وزارت آموزش و پرورش، ثبت اسناد و املاک کشور و بنیاد مسکن مهیا شده و به زودی با حضور مسئولین این سه دستگاه اتفاقی مبارک را شاهد خواهیم بود.

وی افزود: با انجام این توافق، از حدود 52 هزار ملک وزارت آموزش و پرورش که تاکنون سند دار نشده بود، حدود 38 هزار و 500 ملک به یک باره سند دار می‌شود.

معاون حقوقی امور مجلس وزارت آموزش و پروش این کار را برای حفاظت و حراست از دارایی های این وزارت لازم دانست.

این مسئول ادامه داد: 52 درصد املاک آموزش و پرورش فاقد سند هستند و با پیگیری‌های به‌عمل آمده با بنیاد مسکن و ثبت اسناد کشور تفاهم نامه ای جهت تایین تکلیف این املاک امضا خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه کمتر استانی سراغ داریم که خیرین این چنین فعال باشند، اظهار کرد: وجود این تعداد خیرین نشان از فرهنگ غنی مازندران است و می‌طلبد که وزارت و همچنین همه مسئولین در راستای ساخت و نوسازی مدارس توجه ویژه‌ای به این استان داشته باشند تا پروژه های در حال ساخت یا نیمه‌کاره هرچه سریعتر اتمام یابد.

احمدی لاشکی با اشاره به بحث کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش تاکید کرد مازاد نیرو در بعضی مناطق و کمبود نیرو در بعضی مناطق دیگر یکی از بزرگترین معضلات آموزش و پرورش است که در راستای آن در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی جذب نیروی انسانی بوم به تصویب رسید که در شرح آن جذب نیرو در آموزش و پرورش به صورت بوم انجام می‌شود و نیروی جذب شده در سهمیه دیگر نمی تواند تقاضای انتقال به شهر دیگر کند.

معاون حقوقی امور مجلس وزارت آموزش و پروش در پایان با اشاره به وضعیت فعالیت مدارس در زمان کرونا و تقدیر از قدرشناسی نمایندگان از تلاش های همکاران فرهنگی تاکید کرد: از مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود بودجه سال 1400 آموزش و پرورش را بیشتر از سال قبل ببینند، همچنین از همه فرمانداران استدعا دارم در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها نگاه ویژه به دستگاه تعلیم وتربیت داشته باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه