logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس اداره حفاظت محیط زیست محمودآباد خبر داد

تلف شدن ۳ بال قوی فریادکش در تالاب سرخ‌رود محمودآباد/مرگ قوها بر اثر آنفلوآنزای فوق‌حاد پرندگان تایید شد

تلف شدن ۳ بال قوی فریادکش در تالاب سرخ‌رود محمودآباد/مرگ قوها بر اثر آنفلوآنزای فوق‌حاد پرندگان تایید شد
علی محمد دعاگو از تلف شدن ۳ بال قوی فریادکش در تالاب سرخ‌رود محمودآباد خبر داد و گفت: : تست آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در نمونه برداری از قوی تلف شده، مثبت اعلام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی محمد دعاگو در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با بیان اینکه سه بال قو از نوع فریاد کش طی یک هفته اخیر در تالاب سرخ‌رود تلف شدند، اظهار کرد: در پی شیوع آنفلوآنزای پرندگان اولین قوی فریادکش در روز پنجشنبه ۱۳ آذرماه بی‌حال در تالاب پیدا شد و علی‌رغم تلاش‌ برای نجات، پرنده صبح روز جمعه تلف شده است.

وی در ادامه افزود: قوی تلف شده برای نمونه‌برداری به دامپزشکی برده شده که مشخص شد، علائم آنفلوآنزا در این پرنده مثبت بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان محمودآباد گفت: روز گذشته دوشنبه 17 آذرماه نیز دو بال قوی فریادکش دیگر با وجود آنفلوآنزا، در این تالاب تلف شدند.

دعاگو با اشاره به اینکه از اوایل آذرماه قوهای مهاجر به این منطقه فرود آمدند، تصریح کرد: حدود 650 بال قو از نوع قوهای گنگ، فریادکش و کوچک در تالاب وزراءمحله سرخ‌رود تاکنون برای زمستان‌گذرانی فرود آمده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه قوها پرندگان آزاد پرواز هستند و نمی‌توان برای حفاظت از آن‌ها اقدامی انجام داد، خاطرنشان کرد: تنها راه پیشگیری و نگه‌داری از این پرندگان این است که شرایط  به‌گونه‌ای باشد تا قوها با آرامش در این تالاب زمستان‌گذرانی کنند.

,
,
,
,
,
رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست مازندران نیز گفت: تست آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در نمونه برداری از قوی تلف شده در تالاب فریدونکنار، مثبت اعلام شد.
,

کوروس ربیعی با اشاره به مهاجرت قوها به تالابهای استان مازندران گفت: در طی برنامه های پایش و بررسی تالاب قوهای سرخرود در سالجاری، در تاریخ 15 آذرماه 99 یک قطعه قوی بیمار مشاهده و با کمک کارشناسان دامپزشکی از آن نمونه گیری شد که در تاریخ 17 آذرماه تست آنفلوآنزای این پرنده تلف شده، مثبت اعلام شد.

وی ادامه داد: با  پایش دقیق تر و بررسی بیشتر تالاب سرخرود، عصر روز 17 آذرماه(روز گذشته) مجدداً دو قطعه  قوی فریادکش تلف شده مشاهده که  این موضوع نگرانی بابت ادامه دار شدن و در گیری بیماری و تلفات را در گونه های پرندگان مهاجر بیشتر کرده است.

ربیعی با اشاره به اینکه مبداء اصلی زیستگاهی پرندگان مهاجر به تالابهای فریدونکنار، میانکاله و سایر آببندانها و سواحل استان، مشترک می باشد، تاکید کرد: احتمال آلودگی و بیماری در تمامی پرندگان مهاجر وجود داشته و توصیه می شود پروتکلهای بهداشتی در تمامی محیط های تالابی در برخورد با پرندگان وحشی رعایت گردد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست مازندران از همه هم استانی های عزیز خواست تا از هرگونه شکار و صید، خرید، فروش و مصرف پرندگان وحشی، همچنین از فرستادن طیور بومی(غاز و اردک پرورشی) به زیستگاههای تالابی خودداری نمایند.

وی همچنین تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه پرنده بیمار و لاشه تلف شده پرندگان، ضمن خودداری از دست زدن و لمس کرن لاشه، مراتب را در سریعترین زمان ممکن، به ادارات محیط زیست و دامپزشکی اعلام نمایند.

ربیعی  افزود: تمهیدات لازم برای اقدام به موقع در کنترل و پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان انجام  و این اداره کل آمادگی لازم را جهت همکاری با دستگاههای ذیربط در صورت گسترش بیماری دارد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه