logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معاونت برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری هرسین مطرح کرد:

هشدار نسبت به شکار پرندگان مهاجر و وحشی در اطراف رودخانه گاماسیاب و مناطق کوهستانی هرسین

هشدار نسبت به شکار پرندگان مهاجر و وحشی در اطراف رودخانه گاماسیاب و مناطق کوهستانی هرسین
نجف میرزاحسینی نسبت به شکار پرندگان مهاجر و وحشی در اطراف رودخانه گاماسیاب و مناطق کوهستانی هرسین هشدار داد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیوانگاه، امروز جمعه ششمین جلسه ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان هرسین با موضوع پیشگیری ، آمادگی و پاسخ به شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان  با حضور معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری هرسین برگزار شد.

نجف میرزاحسینی معاونت برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان هرسین در این جلسه خواستار اطلاع رسانی موثر در خصوص شیوع بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان در بین روستاهای این شهرستان شد و از مدیران ادارات دامپزشکی و محیط زیست خواست با همکاری دهیاران هشدارهای لازم را به روستائیان ارائه کنند و آنان را از این خطر آگاه سازند.

وی  همچنین نسبت به شکار پرندگان مهاجر و وحشی در اطراف رودخانه گاماسیاب و مناطق کوهستانی هرسین هشدار داد و بیان داشت: با توجه به شیوع این بیماری و امکان شکار پرندگان بیمار یا ناقل توسط روستائیان منطقه امکان سرایت و انتقال این بیماری وجود دارد و به همین جهت شکارچیان غیر قانونی نیز می بایست توسط محیط زیست شناسایی و هشدارهای لازم به آنان ارائه شود.

معاونت برنامه ریزی فرمانداری هرسین همچنین خاطرنشان کرد: کسانی که در دستگاه قضایی به جرم شکار غیر قانونی دارای سوء سابقه هستند حتما می بایست توسط اداره ای که بر علیه آنان اقامه دعوا داشته است بصورت مجدد اعلام هشدار شود.

میرزاحسینی در بخش دیگری از سخنانش بر رصد و پایش لحظه ای کانون های بیماری در صورت شناسایی تاکید کرد.

معاون فرماندار هرسین تصریح کرد: با توجه به اینکه امکان انتقال آنفولانزای فوق حاد پرندگان از طریق طیور و ماکیان بومی وجود دارد روستائیان ، مرغداران و کسانی که اقدام به نگهداری پرندگان زینتی می کنند باید حداکثر مراقبت را داشته باشند و موارد مشکوک را به ادارات دامپزشکی و محیط زیست اطلاع دهند.

گشت زنی در اطراف رودخانه های دائمی و فصلی و مناطق کوهستانی و استفاده از ظرفیت دهیاران و شوراهای اسلامی به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری از مهمترین مصوبات این جلسه بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیوانگاه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه