اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور خبر داد:

ساخت سپرهای حفاظتی الکترونیک برای حفاظت از دانشمندان

ساخت سپرهای حفاظتی الکترونیک برای حفاظت از دانشمندان
سردار جلالی از ساخت سپرهای حفاظتی الکترونیک و الکترومغناطیسی برای حفاظت از دانشمندان و شخصیت‌ها خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز با بیان این‌که توجه به پدافند غیرعامل یکی از ضرورت‌های کشور است و همه سازمان‌های دولتی و غیردولتی که با تهدیدات غیرعامل مواجه هستند باید به پدافند غیرعامل توجه کنند، گفت: در حوزه هسته‌ای، طرح‌های عملیاتی را در بوشهر اجرا کرده‌ایم و در این خصوص دو رزمایش پدافند هسته‌ای هم انجام شده است و هدف از این رزمایش‌ها پیشگیری از تهدیدات غیرعامل و آموزش و آماده‌سازی مردم در مواقع مواجهه با بحران‌های هسته‌ای است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سردار غلامرضا جلالی،, شبکه خبری تهران نیوز,

وی گفت: همچنین دو رزمایش بزرگ پدافند غیرعامل را درحوزه شیمیایی در عسلویه انجام دادیم و از سوی دیگر در حوزه سایبری، چنین رزمایشی هم انجام شد که هدف از این رزمایش، امن‌سازی زیرساخت‌های سایبری بود و در سال گذشته حدود ۱۵۰ مانور در این خصصوص به اجرا درآمد.

,

ساخت سپرهای حفاظتی الکترومغناطیسی

, ساخت سپرهای حفاظتی الکترومغناطیسی,

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ترور شهید فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان را اقدامی بزدلانه از سوی دشمنان انقلاب اسلامی عنوان کرد و در ادامه درباره راه‌های مقابله با این‌گونه ترورها عنوان کرد: در حوزه‌ای پدافند غیرعامل می‌توان برخی اقدامات را انجام داد تا از امنیت دانشمندان و شخصیت حفاظت شود. ساخت سپرهای حفاظتی الکترونیکی و الکترومغناطیسی جزو پروژه‌ها و طرح‌های ماست و حتی چندین بار هم مورد آزمایش قرار گرفته و می‌تواند بسیار مؤثر واقع شود تا حدودی از دامنه این‌گونه تهدیدات بکاهد.

,

جلالی افزود: سپرهای حفاظتی الکترونیکی و الکترومغناطیسی به‌وسیله ماهواره‌ها و ارتباط از راه دور کار می‌کنند و می‌تواند گنبدهای دفاعی الکترونیک و الکترومغناطیسی را تقویت و گسترش دهد؛ بنابراین توان این را داریم که از طریق این ابزارها به کمک نهادهای امنیتی برویم تا امنیت جانی دانشمندان و شخصیت‌ها را افزایش داد.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه