اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با قانع‌نشدن شورای تبریز از پاسخگویی مدیرعامل؛

تحقیق و تفحص از سازمان قطار شهری تبریز و حومه کلید خورد/ پنج پاسخی که قانع‌کننده نبود

تحقیق و تفحص از سازمان قطار شهری تبریز و حومه کلید خورد/ پنج پاسخی که قانع‌کننده نبود
اعضای شورای شهر تبریز به دلیل قانع نشدن از پاسخگویی سازمان قطارشهری تبریز به سوال کتبی یکی از اعضا خواستار تحقیق و تفحص از این سازمان شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، بیستم مهرماه امسال بود که یکی از اعضای شورا با تقدیم سوالات کتبی خود به شورا خواستار پاسخگویی سازمان قطارشهری تبریز و حومه به عملکرد چهار ساله خود شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

غلامحسین مسعودی ریحان در این نامه در پنج بند سوالات خود درباره نحوه فعالیت شورا را مطرح کرده بود. قابل قبول نبودن پیشرفت فیزیکی قطار شهری با توجه به موجود بودن تجهیزات، تعطیلی دو ساله خط دو مترو و اصرار به آغاز به کار خط سه و اتلاف منابع، اجرایی نشدن خط چهار به صورت منوریل بر روی سطح زمین با هزینه کمتر و حبس ۶۵۰ میلیارد تومانی اوراق فروخته شده در بانک و افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش این مبلغ از جمله سوال‌های این عضو شورا بود که به صورت کتبی وصول شد.

,

مدیرعامل سازمان قطار شهری در هفته‌های گذشته در صحن شورا برای پاسخگویی به این سوالات حاضر شد اما اعضا از پاسخ‌های مطرح شده قانع نشدند و به همین دلیل طرح تحقیق و تفحص از سازمان قطار شهری تبریز کلید خورد.

,

در این طرح که به‌صورت نامه با امضا چند نفر از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز به رییس شورای شهر تبریز ارائه شده، آمده است: با سلام و احترام با عنایت به سوالی که از عملکرد سازمان قطار شهری به ‌عمل آمد پاسخگویی مدیر سازمان قطار شهری آنطور که باید و شاید قانع کننده به نظر نمی‌رسد، لذا تعدادی از اعضا شورای اسلامی شهر تبریز بر حسب ماده ۷۴ آیین کار شورای اسلامی شهر تبریز مصوب پنجم آذرماه سال ۹۶ درخواست تحقیق و تفحض داریم.خواهشمند است دستور فرمایید بر اساس مقررات اقدامات لازم قانونی به‌عمل آید.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه