اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دست پلنگ هرمزگان قطع شد

دست پلنگ هرمزگان قطع شد
پس از آن که پلنگ گرفتار شده در تله دام در سندرک میناب پس از 3 روز زنده‌گیری شد، اما محرومیت هرمزگان و نبود دارت بیهوشی و عذاب 72 ساعته این حیوان موجب گشت تا اعزامش به تهران نیز افاقه نکند و دستش را قطع کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هنوز زمان زیادی از مرگ توله خرس سیاه بشاگردی در هرمزگان بدلیل سهل انگاری صاحبان باغ پرندگان شهر بندرعباس نمی‌گذرد (اینجا) که حالا خبر رسیده که پلنگ کمیاب ایرانی که چند روز قبل در میناب در تله افتاده بود، قطع عضو شد.

ماجرا از آن جا آغاز می‌شود که مردم محلی روز سه شنبه هفته گذشته از به تله افتادن پلنگ کمیاب ایرانی در منطقه سندرک میناب خبر می‌دهند. همان تله‌هایی که برای رهایی از چنگال خونین شغال‌هایی که به گله‌های گوسفند و بز اهالی خسارات زیادی وارد می‌کنند، توسط روستاییان در طبیعت کار گذاشته می‌شود.

پلنگ نگون بخت 3 روز تمام در تله دام گرفتار می‌شود و هر بار که یکی از اهالی و یا نیروهای محیط زیست هرمزگان که دارت بیهوشی نیز به همراه نداشتند برای نجات حیوان به آن نزدیک می‌شدند، حیوان با تقلایی شدید در تله‌ای که دستش را گرفته بوده، آسیب بیشتری به خود می‌زند.

بالاخره پس از 3 روز دارت بیهوشی به میناب می‌رسد و اگر چه محیط زیست علت را شلوغی و عدم امکان زنده‌گیری و ... عنوان می‌کند اما در نهایت پس از بیهوش ساختن پلنگ، او را از بند تله نجات داده و به بندرعباس منتقل می‌کنند.

اقدامات تشخیصی و درمانی به گفته مرزی‌زاده مدیرروابط عمومی محیط زیست هرمزگان در بندرعباس برای این پلنگ انجام و در نهایت این حیوان به تهران اعزام می‌شود اما نیمه شب یلدا، خبر تلخ قطع عضو این پلنگ کمیاب ایرانی توسط شهاب الدین منتظمی مدیر کل حفاظت و مدیریت حیات وحش محیط زیست کشور به رسانه‌ها اعلام می‌شود.

دست چپ پلنگ قطع شد

وی گفت: پس از بررسی‌های رادیو گرافی مشخص شد که شکستگی در استخوان دیده شده و رباط‌های دست آسیب دیده اند.

منتظمی ادامه داد: صبح روز یکشنبه این پلنگ با رعایت پروتکل‌های انتقال حیوانات وحشی و با هواپیما به تهران منتقل و به بیمارستان دکتر فتاحیان برای ادامه روند درمان انتقال یافت.

مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان محیط زیست گفت: این پلنگ پس از بررسی رادیوگرافی و سی تی اسکن، متاسفانه علی رغم تلاش تمام نیرو‌های محیط زیست و دامپزشکان بر اثر نکروز استخوان‌های دست چپ که به دلیل فشار تله باعث عفونت و از بین رفتن بافت‌های دست شده و قابلیت جراحی و ترمیم را نداشت که این ماده پلنگ به اتاق عمل انتقال و دست حیوان به دلیل از بین رفتن بافت عصبی و استخوان‌ها قطع شد.

حیوان به پارک پردیسان منتقل شد

منتظمی اظهار داشت: پس از ریکاوری و به هوش آمدن حیوان اقدامات برای انتقال به کلینیک حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست انجام و این ماده پلنگ چهارساله در کلینیک حیات وحش پردیسان تحت مراقبت قرار دارد.

مدیرکل حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان محیط زیست از تلاش‌های همکاران محیط زیست استان هرمزگان، تیم دامپزشکی بیمارستان دکتر فتاحیان و هواپیمایی ماهان برای نجات جان این پلنگ، تشکر و قدردانی کرد.

این پلنگ نیز قربانی محرومیت‌های هرمزگان شد و آن طور که مدیر کل حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان محیط زیست گفته، اگر دارت بیهوشی در استان موجود بود و این حیوان سریع‌تر از چنگ آن تله فلزی قوی نجات می‌یافت، اکنون شاید دیگر مجبور نبود بخاطر معلولیت، تهران نشین شود و تا پایان عمرش گرفتار بماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, دست چپ پلنگ قطع شد, دست چپ پلنگ قطع شد,
,
,
,
,
,
,
,
, حیوان به پارک پردیسان منتقل شد, حیوان به پارک پردیسان منتقل شد,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه