اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کاربران توییتری طوفان به پا کردند؛

راه همان است که رهبری فرمودند؛ بی اثر کردن تحریم/ با تکیه بر توان داخلی واکسن می سازیم

راه همان است که رهبری فرمودند؛ بی اثر کردن تحریم/ با تکیه بر توان داخلی واکسن می سازیم
کاربران توییتری در واکنش به صحبت های مطرح شده در خصوص ارتباط دادن واکسن به FATF نوشتند: راه همان است که رهبری فرمودند، بی اثر کردن تحریم نه پیوستن به برجام، با تکیه بر توان داخلی واکسن تولید می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، این روزها موضوع واکسن کرونا در سراسر دنیا داغ است و اما در کشور عزیزمان داغ تر و به سوژه روز رسانه های و فضای مجازی و دغدغه محافل خانواده ها مبدل شده، چراکه از سویی سخن از شیوع ویروس انگلیسی در میان است که آن را بدتر از نوع اولیه آن می دانند.

با توجه به این موضوع این موضوع بسیاری نسبت به اقدامات غرب برای مقابله با این ویروس منحوس، دچار شک و تردید شده اند و نگرانی ها از پیشبرد پروژه های ایجاد اختلالات ژنتیکی غرب و جنگ بیولوژیک با کشورهای غیر همسو افزایش یافته، چراکه هنوز مشخص نیست که این ویروس جدید ارتباطی با واکسن های ساخت کشورهای اروپایی دارد یا خیر.

و از سوی دیگر با وجود همه این نگرانی ها و دغدغه مردم برای تامین واکسن، سخنگوی دولت اعلام کرد که "درباره انتقال پول بنا بر قوانین تحریم و قواعد FATF چندین مرحله انتقال پول با مشکل مواجه شد و با موانعی روبه رو بودیم، به طور کلی نپیوستن به FATF آثار خود را نشان خواهد داد. قبلا نیز دولت دیدگاه خود را در این زمینه اعلام کرده بود. امیدواریم در مجمع تشخیص مصلحت نظام در این زمینه بحث کنیم و آنچه را به مصلحت کشور است، بتوانیم تامین کنیم".

موضوعی که رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خصوص آن طی مصاحبه ای به خبرنگار ما گفت: سخنگوی دولت روز گذشته مسائل واکسن را به FATF ربط داد، ظاهرا برخی‌ها با طرح این دست موضوعات به دنبال فتنه‌ای دیگر هستند، به اعتقاد وی این روزها بیشتر حرف ها رنگ و بوی سیاسی دارد، اما بهترین راه برای تامین واکسن حمایت از شرکتهای دانش بنیان است و در صورت واردات باید از کشورهای مطمئن خرید کرد.

اما صحبت های سخنگوی دولت، علاوه بر واکنش مقام های کشوری از جمله عضو مجمع تشخیص مصلحت که اعلام کرد " FATF ربطی به واکسن کرونا ندارد؛ فردا مرغ و تخم‌مرغ را هم به این موضوع نچسبانید"، با واکنش کاربران مجازی هم مواجه شد که با دو هشتگ برجام واکسن هم نداد و واکسن میسازیم، در صفحات توییتری خود به این موضوع واکنش نشان داند.

در همین راستا یکی از کاربران توییتر نوشت: راه همان است که آقا فرمود، بی اثر کردن تحریم نه لغو تحریمی که امتحان کردیم و نشد، در مورد واکسن بی اثر کردن محدودیت ها همان ساخت سریع واکسن با حمایت دولت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

یکی دیگر از کابران نوشت: زمان جنگ موشک نداشتیم با تمام کارشکنی ها ساختیم الان که توان ساختن واکسن داریم دوباره ناسازگاری را شروع کرده اند چرا می خواهید جوانان را از دور خارج کنید و مافیا را بالا ببرید و به جان مردم بیندازید با فکرهای بی تدبیرتان.
 
,
,
,
, ,

‏کاربری دیگر نوشت: این برجام بیشتر از جون مردم برای اصلاح طلبان عزیز هست که همیشه به دنبال این هستند که با دروغ یا یه بهونه هم شده اونو دوباره به سر زبون ها بیارند پ ن : دوستان برجامی لطفا از خواب بیدار شید و ببینید اون برجام رو لولو برد.
 
,
,
,
, ,

یکی دیگر از جوانان سیستان و بلوچستان نوشت: ما ملت ایران همیشه با تکیه بر توان داخلی خودمون نیازهامون رو تولید کردیم این بار هم با توانایی داخلی واکسن کرونا رو تولید میکنیم. به fatf هم نیاز نداریم.
 
,
,
,
, ,

‏کاربری دیگر نوشت: بیایم موش آزمایشگاهی خارجیا نباشیم وقتی میتونیم بهترین موشک و پهباد رو بسازیم حتما واکسن کرونا رو هم میسازیم
 
,
,
,
, ,

یکی دیگر نیز نوشت: ‏دیروز مذاکره هسته ای برای تامین آب خوردن امروز مذاکره fatf برای واکسن لعنت بر اون مذاکره ای که سردار و دانشمند هسته ای ازما بگیره
,
,
 
,
, ,

‏کاربری دیگر نوشت: باید از خون های آلوده به ایدز فرانسوی درس عبرت بگیری به دشمن هیچ وقت اعتماد نکن به دانشمندان خودت و به توان داخلی کشور اعتماد کن و بگو ‎واکسن میسازیم هفت سال کشور رو با مذاکره بی نتیجه فلج کنی نتیجه مذاکرت هم آخرش بشه ‎برجام واکسن هم نداد
 
,
,
,
, ,
«من میگم نره تو میگی بدوش»، حکایت اوناییه که توقع خرید واکسن کرونا از دولت هایی رو دارند که تا تابستون آینده فقط جمعیت محدودی از کشور خودشون رو می تونند واکسینه کنند. بعد هم رابطه دادن واکسن به fatf در حد ربط دادن گودرز به شقایقه.
 
,
,
 
,
, ,

انتهای پیام/
 
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه