اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تجارت جنوب شرق در روی ریل توسعه؛

دومین مرز رسمی سیستان و بلوچستان با افغانستان تصویب شد/ افزایش مراودات اقتصادی بسترساز توسعه و تحول در سطح ملی

دومین مرز رسمی سیستان و بلوچستان با افغانستان تصویب شد/ افزایش مراودات اقتصادی بسترساز توسعه و تحول در سطح ملی
مرز رسمی گمشاد در شمال استان به دومین مرز رسمی سیستان و بلوچستان با کشور افغانستان در کارویژه مرزهای رسمی کشور به تصویب رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، پیش از این در سیستان تنها مرز میلک با افغانستان در ارتباط بود و تجارت با کشور همسایه شرقی از طریق این مرز برقرار بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
با  تصویب مرز گمشاد به عنوان دومین مرز رسمی استان با افغانستان امیدها برای ایجاد اشتغال پایدار در شمال استان و بهبود معیشت مردم قوت گرفت.
,

پیش از این نیز افتتاح مرز رسمی ریمدان که در 29 آذرماه سال جاری با حضور وزیر راه ‌شهرسازی کشورمان و وزیر تولیدات دفاعی و دیگر مقامات کشور پاکستان برگزار شد و امیدها برای افزایش تجارت از طریق مرزهای جنوب شرق کشور را افزایش داد.
 
افتتاح مرزهای رسمی بسترساز توسعه اقتصادی استان و تحول در سطح ملی
 
احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در این خصوص گفت: در حال حاضر مرز میلک در شمال استان تنها مرز رسمی در طول نوار مرزی ۲۹۴ کیلومتری با افغانستان است که با توجه به مراودات تجاری استان با این کشور و افزایش سطح مبادلات تجاری و ترانزیتی نیاز به راه اندازی مرزهای رسمی بیشتر احساس می‌شد که با راه اندازی مرز رسمی گمشاد، دسترسی استان به ولایت های مختلف کشور افغانستان تسهیل می شود.
 
وی ادامه داد: مرز گمشاد پس از اخذ موافقت طرف افغانستانی، همانند مرز رسمی ریمدان، رسماً افتتاح می‌شود و از موقعیت جغرافیایی و سیاسی مناسبی برخوردار است به طوری که از طریق این مرز، امکان دسترسی دو استان نیمروز و فراه افغانستان به صورت مستقیم و استان‌های قندهار، هلمند و هرات به صورت غیر مستقیم فراهم می شود.
 
استاندار اظهار کرد: ایجاد مرز رسمی در مرز کوهک در حوزه شهرستان سراوان با کشور پاکستان، نیز در کار ویژه مرزهای رسمی کشور، قبلا مصوب شده است و در حال حاضر در مرحله پیگیری اخذ موافقت دولت پاکستان است.
 
موهبتی تصریح کرد: افتتاح مرزهای رسمی با کشورهای همجوار، موجب افزایش حجم مبادلات تجاری و ترانزیت را فراهم آورده و بستر توسعه اقتصادی استان و همچنین تحول در سطح ملی را به دنبال خواهد داشت.
 
گمشاد مشکلات انتقال کالا از چابهار به فراه را برطرف می کند
 
محمد سرگزی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در این زمینه بیان کرد: تصویب مرز رسمی گمشاد در شمال استان با پیگیری نمایندگان سیستان و استاندار صورت گرفت.
 
وی ادامه داد: منطقه سیستان به استان های فراه و نیمروز افغانستان از طریق پایانه مرزی میلک ارتباط دارد، این پایانه برای انتقال کالا از چابهار به استان فراه با مشکلاتی مواجه است که با تصویب بازارچه مرزی گمشاد این مشکلات برطرف خواهد شد.
 
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسیر ارتباطی ایران به استان فراه افغانستان با توجه به مرز گمشاد به ۷۰ کیلومتر می‌رسد از این‌رو این موضوع در استان مهم بوده زیرا فراه آینده درخشانی در تبادلات تجاری خواهد داشت.
 
سرگزی گفت: بازارچه گمشاد زمینه اشتغال بخشی از مردم سیستان را فراهم می‌کند، با توجه بحران خشکسالی در سیستان، بازارچه مرزی گمشاد می‌تواند تأثیر بر بهبود وضعیت معیشت مردم مرزنشین منطقه ایفا کند و امید مردم و رونق اقتصادی بیشتر خوهد شد.
انتهای پیام/
 
,
,
,
, افتتاح مرزهای رسمی بسترساز توسعه اقتصادی استان و تحول در سطح ملی, افتتاح مرزهای رسمی بسترساز توسعه اقتصادی استان و تحول در سطح ملی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, گمشاد مشکلات انتقال کالا از چابهار به فراه را برطرف می کند, گمشاد مشکلات انتقال کالا از چابهار به فراه را برطرف می کند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه