اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پژوهشگر و مدرس سواد رسانه:

فضای مجازی و حقیقی رنگ و بوی «حاج قاسم» گرفت/ سانسورهای دشمن بی‎‌جواب نمی‌ماند

فضای مجازی و حقیقی رنگ و بوی «حاج قاسم» گرفت/ سانسورهای دشمن بی‎‌جواب نمی‌ماند
نیما علیاری گفت: فضای حقیقی و مجازی ما سرشار از اسم و رسم حاج قاسم شد و سردار دل‌ها مثل مولایش ابی عبدالله به همه دنیا نشان داد که شهید نمی‌میرد بلکه عند ربهم یرزقون است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیما علیاری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ؛ اظهار کرد: همان‌طور که ابراز محبت‌ها به سپهبد شهید قاسم سلیمانی در فضای مجازی بیشتر می‌شود، سانسورهای دشمن هم بیشتر خواهد شد تا بلکه بتواند اسم و رسم این شهید را پاک کند.

وی با بیان اینکه راه‌حل این تحاریف، کمی تفکر و چاشنی سواد رسانه است، افزود: اگر کمی فکر کنیم متوجه می‌شویم که شهید کیست و مصادیق آن در جامعه چه اشخاصی هستند و جلاد هیچ وقت نمی‌تواند شهید باشد و خداوند متعال می‌فرماید « إنما یتذکر اولوا الالباب » صاحبان خرد مذکر این حقایق می‌شوند.

این مدرس سواد رسانه‌ای با اشاره به اینکه فرهنگ ایثار و شهادت، از دیرباز در فرهنگ ایرانی اسلامی ما مشکل گشا بوده است، تصریح کرد: رسیدن به همین فرهنگ باعث شده تا انقلاب اسلامی در این مرز و بوم شکل بگیرد و تا زمانی که این فرهنگ پابرجاست، انقلاب اسلامی نیز پابرجا خواهد بود.

علیاری خاطرنشان کرد: دشمنان ایران اسلامی به این موضوع پی برده‌اند و همه تلاششان، از بردن و یا حداقل تحریف این اندیشه بوده که یکی از برنامه‌های دشمن، همین سند ۲۰۳۰ است.

وی یادآور شد: صهیونیزم جهانی قصد دارد توسط این سند، همه آداب و رسوم باستانی و مذهبی ما را تغییر دهند و به فساد بکشانند که بخشی از این سند، حذف ایثار و شهادت و تحریف آن در فرهنگ اسلامی است.

این مدرس سواد رسانه‌ای بیان کرد: طبق این اسناد، فرهنگ شهادتی که ما در مدرسه و فضای آموزش و پرورش با آن مأنوس بودیم، می‌بایست از کتب و فضاهای آموزشی حذف شود که متاسفانه بخشی از این دستورها در کشور ما اجرا شد.

علیاری ادامه داد: بخش دیگر این سند قصد دارد به قول رهبر معظم انقلاب (امام خامنه‌ای حفظه الله) جای جلاد و شهید را عوض کند و ما در این چند سال شاهد این تحاریف بودیم که صهیونیست‌ها به شهدای والا مقام ما لقب تروریست را می‌دادند و قاتلین جنایتکاری مثل داعش را مظلوم معرفی می‌کردند، و حتی اخیراً توسط آخوندی انگلیسی، جلاد رسانه‌ای( روح الله زم) را تبدیل به شهید کردند.

وی افزود: دشمن به همین مقدار بسنده نکرد و این تحریفات را وارد فضای مجازی کرده و با شعارهای آزادی بیان، این فضا را تبدیل به زندان کردند؛ زندانی که ما حتی حق نداریم عکس قهرمان ملی‌مان را منتشر کنیم و با شعارهای زیبای او هم کلام شویم و حساب‌های کاربری‌ای که چنین کنند را مسدود می‌کند.

این مدرس سواد رسانه‌ای در پایان گفت: حصار این زندان بزرگ را حاج قاسم سلیمانی با رشادت‌ها و شهادتش شکست و این فرهنگ شهادت را در قلوب ما تثبیت کرده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه