اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آیت الله علم الهدی:

اصحاب امام حسین (ع) نسبت به دیگر صحابی معصومین (ع) شاخص بودند/ بینش و دید مسلمین نسبت به زندگی باید با بینش اصحاب امام حسین (ع) منطبق شود

اصحاب امام حسین (ع) نسبت به دیگر صحابی معصومین (ع) شاخص بودند/ بینش و دید مسلمین نسبت به زندگی باید با بینش اصحاب امام حسین (ع) منطبق شود
امام جمعه مشهد گفت: اصحاب امام حسین(ع) در میان دیگر صحابی اهل بیت شاخص و ممتاز بودند به همین دلیل در مقام الگوبرداری بینش و دید مسلمین نسبت به زندگی باید با اصحاب حسین (ع) منطبق شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح توس ، آیت الله علم الهدی در همایش «شب شعر اصحاب الحسین (ع)» که شب گذشته در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یاران با وفای حضرت سید الشهدا (ع) در وابستگی به مقام اهل بیت، سرآمد دیگر صحابی اهل بیت محسوب می‌شوند، ما نیز در مقام الگوگیری از این اصحاب وفادار، باید بینش و نگرش خویش را نسبت به زندگی با این بزرگوران تطبیق و تنظیم کنیم و این الگو برداری نه تنها در رفتار، بلکه در عمل و سبک زندگی باید مطابق با مولفه‌ها و شاخص‌های یاران آن امام (ع) باشد.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه «همایش اصحاب الحسین (ع) در بهترین موقعیت زمانی و مصادف با شب هفتم شهادت این امام (ع) برگزار شده است»، تصریح کرد: همزمان با ورود امام حسین (ع) به کربلا، هزار و ۲۰۰ نفر، ایشان را همراهی می‌کردند، اما به تدریج خیل عظیمی از این تعداد از همراهی با سید الشهدا (ع) منصرف شدند.
عضو مجلس خبرگان با اشاره به اینکه تعداد یاران امام حسین بنا بر روایت و نقل های تاریخی ، ۷۲، ۱۰۰ و ۱۲۰ نفر گزارش شده است»، خاطر نشان کرد: از این میان تعداد معدودی از قبیل عابس و مابقی یاران آن حضرت را اهل بیت ایشان تشکیل می‌دادند.
وی با بیان اینکه «امام حسین (ع) خطاب به یاران باوفای خویش فرمودند: من اهل بیت و صحابه‌ای پاک‌تر و بهتر از شما نمی‌شناسم»، عنوان کرد: طبق آیات قرآن کریم معصوم (ع) هیچ‌گاه از روی احساسات حرف نمی زند، بنابراین گفته ایشان خطاب به یارانشان از روی احساسات نیست.
علم الهدی افزود: ویژگی شاخص اصحاب الحسین (ع)، علم و تقوای یاران ایشان بود و مطابق با فرمایشات این بزرگوار، اصحاب ایشان از تمامی اصحاب دیگر معصومین (ع) بهتر بودند.
امام جمعه مشهد افزود: اگر چه موقعیت، شرایط و ظرف زمان، فرهنگ و موقعیت زندگی کنونی با شرایط دوران سید الشهدا (ع) متفاوت است»، اما الگوبرداری تنها به ویژگی‌های رفتاری ختم نمی‌شود بلکه الگو گرفتن از این بزرگواران باید به تمای عرصه‌ها تسری یابد.
عضو مجلس خبرگان اظهار کرد: نگاه به زندگی، وسایل عمر و تمامی مسائلی که در عرصه زندگی به وجود می آید، باید مطابق بینش و نگرش اصحاب حسین (ع) تعریف شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,

وی با بیان اینکه «یاران امام حسین (ع) در برابر ولایت این بزرگوار هیچ دید و بینش سیاسی نداشتند»، خاطر نشان کرد: ما نیز در مقام ولایت و مساله پیروی از ولی امر به عنوان یک حکم، ملزم به اطاعت از ایشان هستیم.

,

امام جمعه مشهد ادامه داد: در موضوع مقام رهبری جامعه، از نظر حکمت، امام زمان پرچم ولایت جامعه اسلامی را به شخصی امین می‌سپارد تا در حق مردم کوچک‌ترین خیانتی صورت نپذیرد، و امور جامعه مسلمین به مقامی که از نظر مرجعیت به درجه اجتهاد بالایی رسیده باشد، سپرده می‌شود.

,

علم الهدی با تاکید بر اینکه «بینش و دید سیاسی مردم باید با امام حسین (ع) منطبق شود»، افزود: یاران امام حسین (ع) ایشان را دارای مقام ولایت مطلقه می‌دانستند به همین دلیل بدون هیچ چون و چرایی ایشان را همراهی کردند.انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه