اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ناگفته های تشییع میلیونی سردار کرّار؛

حسرتی که بر دل ها ماند/ جاماندگانی که روحشان برای دیار کریمان پر می کشد

حسرتی که بر دل ها ماند/ جاماندگانی که روحشان برای دیار کریمان پر می کشد
بسیاری از مردم سیستان و بلوچستان دلشان می خواست در مراسم تشییع پیکر حاج قاسم باشند، اما به دلایلی نتوانستند و حسرت آخرین وداع با فرمانده برای همیشه بر دلشان ماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، مراسم تشییع میلیونی پیکر حاج قاسم در اهواز، مشهد، قم، تهران و کرمان برگزار شد، مردم از دور و نزدیک خود را به این شهرها می رساندند تا ارادت خود را به سردار دل ها نشان بدهند.

آن ها که در این پنج شهر زندگی می کردند در وداع میلیونی حضور داشتند، با فرزندان خود آمده بودند تا نشان دهند حاج قاسم سلیمانی در دل میلیون ها ایرانی جای گرفته است و اندیشه او در قلب و ذهن فرزندان ایران زمین جاری شده است.

در این میان جاماندگانی هم بودند که دلشان می خواست خود را به وداع با فرمانده برسانند، اما نتوانستند، دوری از شهرهای محل تشییع و بیماری سبب شد بسیاری از دلدادگان ایران اسلامی در مراسم تشییع پیکر سرباز وطن، سیدالشهدای مقاومت حضور نداشته باشند و اندوه و حسرت آن را با گذشت یک سال از داغ حاج قاسم بر دل داشته باشند.

آرزوی شهادت و حسرتی که بر دل ها ماند

سارا شهرکی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: سال گذشته همسرم به همراه برادر و پدر و مادرش به مراسم تشییع پیکر حاج قاسم سلیمانی در کرمان رفتند، شب 16 دی حوالی ساعت 10 در حالی که بغض و اندوه زیادی داشتم آن ها را راهی این سفر کردم.

وی اظهار کرد: دلم می خواست من هم به همراه آن ها می رفتم تا ادای دینی نسبت به حاج قاسم سلیمانی داشته باشم، این داغ خیلی تازه بود و تنها چیزی که مرا تسکین می داد حضور در مراسم تشییع و عزاداری در کنار دیگر مردم بود.

این بانوی زاهدانی اظهار کرد: باردار بودم و همین موضوع توفیق حضور در کرمان و عزاداری را از من گرفت، بیش از 2 ماه هر شب بعد از نماز به یاد سردار دل ها گریه می کردم و آرزو دارم خداوند ما را نیز در زمره شهدا قرار دهد.

وی ادامه داد: فرزندانم را با حاج قاسم آشنا کردم، به طوری که پسر چهار ساله ام این روزها به همه می گوید دلم می خواهد مانند حاج قاسم مهربان باشم و کار خوب انجام دهم.

بیماری مانع حضور در مراسم

محمد نارویی یکی از شهروندان بلوچ در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: به دلیل اینکه دیسک کمر داشتم و نمی توانستم در جاده به مدت طولانی رانندگی کنم امکان حضور در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی را نداشتم.

وی ادامه داد: اگرچه خودم امکان حضور در مراسم را نداشتم، اما از فرزندانم خواستم به کرمان بروند و ارادت خود را به سردار دل ها نشان دهند که به همین منظور پسرانم به همراه همسرانشان در مراسم تشییع پیکر شهید سلیمانی حضور داشتند.

ملاشاهی اظهار کرد: در تمام مدت برگزاری مراسم تشییع، این مراسم را از تلویزیون دنبال می کردم و اگرچه در زاهدان بودم اما قلبم در کنار دیگر تشییع کنندگان بود و حسرت می خوردم که امکان حضور در این مراسم را ندارم.

حسرت شرکت در مراسم وداع با فرمانده به دلیل محدودیت های شغلی

مینا میرسلیم، بانوی 30 ساله زاهدانی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: پس از اعلام خبر شهادت حاج قاسم در ابتدا گمان می کردم قرار است در تهران به خاک سپرده شود، اما وقتی شنیدم سردار دل ها وصیت کرده تا در میان همرزمان خود در مزار شهدای کرمان به خاک سپرده شود دلم می خواست به کرمان بروم.

وی ادامه داد: 2 فرزند دارم و نمی توانستم آن ها را با خود به کرمان ببرم، از طرفی همسرم هم در نیروی انتظامی مشغول به کار بود و امکان همراهی با من را نداشت، به همین دلیل نتوانستیم به کرمان برویم و این حسرت را همیشه بر دل داریم.

این بانوی زاهدانی اظهار کرد: هنوز هم با وجودی که یک سال از این داغ گذشته حسرت می خورم که چرا در کنار دیگر عزاداران حاج قاسم نبودم و ای کاش می توانستم همان یک روز به کرمان بروم و بعد از شرکت در مراسم وداع برگردم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, آرزوی شهادت و حسرتی که بر دل ها ماند, آرزوی شهادت و حسرتی که بر دل ها ماند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, بیماری مانع حضور در مراسم, بیماری مانع حضور در مراسم,
,
,
,
,
,
,
,
, حسرت شرکت در مراسم وداع با فرمانده به دلیل محدودیت های شغلی , حسرت شرکت در مراسم وداع با فرمانده به دلیل محدودیت های شغلی ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه