logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

روایتی از دیدار آیت‌الله مصباح و رهبر انقلاب/ علّت اصرار به بوسیدن دست حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

روایتی از دیدار آیت‌الله مصباح و رهبر انقلاب/ علّت اصرار به بوسیدن دست حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
عضو مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطره‌ای را نقل می‌کند که در آن، آیت‌الله مصباح یزدی، علت ارادت خود به مقام معظّم رهبری و نیز اصرار به بوسیدن دست ایشان را بیان می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛یکی از ویژگی‌های بارز مرحوم آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی، اظهار ارادت و عشق به رهبر معظّم انقلاب بود. آیت‌الله مصباح یزدی بارها در سخنرانی‌های خود، همه را به اطاعت محض از ولی فقیه دعوت می‌کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در همین راستا، حجّت‌الاسلام محمّد عجمین از اعضای مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به نقل یکی از دیدارهای آیت‌الله مصباح یزدی با رهبر معظّم انقلاب می‌پردازد.
,
 
,
وی می‌گوید: «یک بار به اتفاق آیت‌الله مصباح به دیدار مقام معظّم رهبری رفته بودیم. در این دیدار، حاج آقا با اصرار، دست مقام معظّم رهبری را بوسیدند. سپس حاج آقا و مقام معظّم رهبری، مدتی همدیگر را در آغوش کشیدند و مثل دو عاشقی که گویی سال‌ها همدیگر را ندیده‌اند، یکدیگر را در بغل می‌فشردند. همه حاضران از مشاهده این صحنه منقلب شده بودند.
,
 
,
پس از پایان دیدار و در مسیر بازگشت از حاج آقا پرسیدم: ظاهراً روابط خیلی دوستانه‌ای با مقام معظّم رهبری دارید؟ حاج آقا تأملی کردند و فرمودند: ما از حدود ۴۰ سال پیش با هم آشنا هستیم و همدیگر را می‌شناسیم. من قبلاً هم به ایشان علاقمند بودم، امّا این اظهار علاقه و محبت را  که می‌بینید، تنها به خاطر روابط دوستانه نیست. من به‌صورت جدّی و با تمام وجودم ایشان را نائب امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف می‌دانم و وقتی که اصرار می‌کنم تا دست ایشان را ببوسم، گویی دست امام زمان را می‌بوسم. این یک رابطه دوستانه و از روی رفاقت نیست، بلکه اظهار ارادت و موّدت به نایب امام زمان و ولی امر مسلمین است».
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
منبع: فارس 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه