logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

رئیس شورای شهر تهران:

مقصران اصلی مشکلات حمل و نقل، وزارت کشور و شهرداری هستند

مقصران اصلی مشکلات حمل و نقل، وزارت کشور و شهرداری هستند
هاشمی گفت: اکثر مصوبات دولت جهت کمک به شهرداری‌ها برای تأمین حمل و نقل عمومی به نتیجه نرسیده و به نظر من این بی‌عرضگی 50 درصد آن مربوط به وزارت کشور و 50 درصد مربوط به شهرداری بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در حاشیه صحن امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران درباره بررسی لایحه محرک اقتصادی 2 در صحن امروز شورای شهر گفت: این لایحه مشابه لایحه قبلی است با این تفاوت که لایحه محرک اقتصادی یک دارای 20 بند بود و در لایحه جدید 10 بند به آن اضافه شده است تا از این طریق درآمد شهرداری افزایش یابد.

رئیس شورای شهر تهران افزود: برخی از اعضای شورای شهر به نحوه رسیدگی به لایحه محرک اقتصادی 2 اعتراض داشته‌اند که باعث شد تصمیم بگیریم که بررسی‌ها ادامه یابد.

وی خاطرنشان کرد: ماده 21 و 25 در این لایحه مربوط به چک‌های موکول شده قدیمی از دهه 60، 70 و 80 بود که مبالغ آن به شهرداری پرداخت نشده است بنابر این شورای شهر در تلاش است که تخفیف‌هایی در نظر گیرد تا مردم مبالغ این چک‌ها را بپردازند تا از این طریق نیز درآمدی برای شهرداری واصل شود.

هاشمی در پاسخ به پرسشی درباره ماجرای ساخت و ساز در برخی از باغات تهران گفت: چنین موضوعی صحت ندارد بلکه تصمیم‌گیری‌ها برای آن بوده که سرعت عمل در صدور پروانه انجام گیرد. مجوز ساخت در باغات نمی‌دهیم و مسأله بر اساس قانون مورد توجه است.

رئیس شورای شهر تهران درباره صحبت‌های جهانگیری مبنی بر پرداخت یک میلیارد دلار کمک دولت به شهرداری جهت توسعه حمل و نقل عمومی گفت: در توضیح این صحبت‌ها برداشت غلط شده کمک یک میلیارد دلاری مربوط به فاینانسی است که به مبلغ دو میلیارد دلار برای کلانشهرها در نظر گرفته شد و یک میلیارد دلار آن برای تهران بود.

وی گفت: در واقع این کمک در قالب تأمین 600 واگن است و از آنجایی که در زمینه فاینانس به دلیل تحریم‌ها دچار مشکل شدیم به نتیجه نرسید.

هاشمی گفت: برخی مشکلات مربوط به حمل و نقل را تقصیر وزارت کشور و دولت و برخی تقصیر شهرداری می‌اندازند که اکثر مصوبات دولت جهت کمک به شهرداری‌ها برای تأمین حمل و نقل عمومی به نتیجه نرسیده و به نظر من این بی‌عرضگی 50 درصد آن مربوط به وزارت کشور و 50 درصد مربوط به شهرداری بوده است.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: تا کنون 4 مصوبه بسیار خوب برای تأمین اتوبوس‌ها داشته‌ایم که آخرین مصوبه همان مصوبه کرونایی بود که قرار شد از تهاتر نفت اتوبوس تأمین شود. البته ناهماهنگی‌هایی در دولت وجود دارد و بیش از 7 دستگاه باید در دولت هماهنگی‌های بین‌بخشی را انجام دهند ولی در این زمینه مشکلات ایجاد شده است.

وی گفت: قبلا هم گفته‌ام که حناچی باید علاوه بر جسارت سماجت پیگیری مصوبات دولت را جهت تأمین اتوبوس و واگن مترو داشته باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه