اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پایان غم انگیز گروگانگیری در زاهدان؛

اختلاف خانوادگی که رنگ خون گرفت/ قتل جنون آمیز همسر باردار و 2 نفر از نزدیکانش

اختلاف خانوادگی که رنگ خون گرفت/ قتل جنون آمیز همسر باردار و 2 نفر از نزدیکانش
سرپرست فرماندهی انتظامی زاهدان گفت: فردی که در یک نزاع خانوادگی با شلیک اسلحه شکاری پدر همسرش را مجروح کرده بود، همسر باردار و 2 عضو خانواده اش را به گروگان گرفت و در اقدامی جنون آمیز به قتل رساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ شب گذشته ماجرای غم انگیزی در یکی از خیابان های زاهدان، دل شهروندان این کلانشهر را به لرزه درآورد، اتفاقی تلخ که رنگ خون گرفت.

ماجرا از این قرار بود که داماد یکی از خانواده های زاهدانی، به دلیل اختلف خانوادگی با ورود به منزل پدر همسرش با اسلحه شکاری به سمتش شلیک و وی را روانه بیمارستان کرده بود.
 
اما قصه فقط به این جا ختم نشد، ضارب در ادامه این ماجرا همسر باردار، برادر زن و یکی دیگر از وابستگانش را در منزل پدر خانمش به گروگان گرفت، این اتفاق آنقدر دلهره آور بود که هیاهوی عجیبی در کوچه و خیابان ها و فضای مجازی به پا شده بود.

یکی از قتل آن ها خبر می داد و دیگری امیدوار بود که شاید دل ضارب به رحم آید و گروگان ها را رها و خانه را ترک کند، خانه ای که در محاصره نیروهای انتظامی قرار داشت و سعی داشتند وی را تشویق به ترک منزل کنند.

ساعات سختی بود، نفس ها در سینه حبس شده و عده ای دست به دعا بودند و خیلی ها هم سعی در آرام کردن این ضارب عصبانی و سرکش داشتند.

زمانی که موضوع را از ناجا جویا شدیم، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان به خبرنگار ما اعلام کرد که هنوز شواهد محکمی مبنی بر قتل در دست نیست و فقط یک نفر که پدر زن ضارب بود، مجروح و روانه بیمارستان شده است.

لحظاتی بعد خبر از دستگیری ضارب آمد و ساعاتی بعد هم شاهد پایانی غم انگیز از این گروگان گیری خانوادگی بودیم.

نزاع خانوادگی؛ دلیل ماجرا

به منظور پیگیری دلایل این اتفاق، صبح امروز با معاونت اجتماعی ناجا تماسی برقرار کردیم که محمود سعادتی، سرپرست فرماندهی انتظامی  زاهدان در این باره بیان کرد: ساعت 19 شب گذشته در پی تماس شهروندان با مرکز فوریت های پلیس 110 در خصوص نزاع خانوادگی منجر به مجروحیت مردی میانسال در منزلش در  زاهدان مأموران انتظامی به محل اعزام شدند.

وی افزود: در پی حضور ماموران مشخص شد که این مرد به دلیل اختلافات خانوادگی با دامادش درگیر شده که طی آن داماد سرکش با شلیک اسلحه شکاری او را از ناحیه کتف مجروح کرد و با حضور عوامل اوراژانس مجروح جهت مداوا به بیمارستان منتقل شد.

سعادتی اضافه کرد: ضارب پس از مجروح ساختن پدر همسرش، همسر باردار خود، به همراه بردار خانم و  و زنی میانسال از اقوام همسرش را در منزل به گروگان گرفت که به منظور رها سازی گروگان ها تیم عملیات ویژه پلیس و اکیپ رهایی گروگان در محل حاضر شدند.

وی اذعان کرد: متأسفانه فرد گروگانگیر در یک اقدام جنون آمیز با شلیک سلاح شکاری هر سه گروگان خود را به قتل رسانده بود، وی دستگیر و به پلیس آگاهی استان منتقل شده و پرونده اش در دست بررسی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نزاع خانوادگی؛ دلیل ماجرا, نزاع خانوادگی؛ دلیل ماجرا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه