اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

ضرورتی به بازگشایی مدارس پایتخت در شرایط کرونایی نیست/ تراکم جمعیت در مترو و اتوبوس های تهران خطرناک است

ضرورتی به بازگشایی مدارس پایتخت در شرایط کرونایی نیست/ تراکم جمعیت در مترو و اتوبوس های تهران خطرناک است
محسنی بندپی گفت: محدودیت های کرونایی در تهران و سایر کلانشهرها باید همچنان ادامه داشته باشد تا بتوانیم باعث مقابله با بیماری کرونا شویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی محسنی بندپی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم در گفت و گو با تهران پرس با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس در شرایط فعلی مجاز نیست، افزود: بیماری کرونا یک بیماری ناشناخته در سطح جهان است و با اینکه برخی شرکت ها همچون فایزر در آمریکا اعلام کرده اند که واکسن نهایی برای درمان بیماری کرونا را کشف کرده اند، اما همچنان می بینیم که این واکسن باعث تلفات زیادی در میان مردم کشور امریکا و سایر کشورها که از این نوع واکسن استفاده کرده اند، شده است و به همین دلیل هنوز درمان قطعی برای این بیماری خطرناک پیدا نشده و در چنین شرایط، بازگشایی مدارس و حضور دانش اموزان در مدارس خارج از منطق به نظر می رسد و نباید نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی برای کاهش بیماری کرونا، غفلت کنیم.

وی ادامه داد: بازگشایی مدارس باعث افزایش بیماری کرونا در میان دانش اموزان و جامعه می شود و این روند می تواند نگرانی های زیادی را در کشورمان به دنبال داشته باشد و یقینا در این شرایط، والدین هم موافقت زیادی برای حضور دانش اموزان در مدارس ندارند چرا که کرونا جان مردم را تهدید می کند و دانش آموزان هم از این خطر مصون نیستند.

بندپی با بیان اینکه محدودیت های کرونایی باید همچنان ادامه داشته باشد، تصریح کرد: با توجه به محدودیت های کرونایی در تهران و سایر کلانشهرها، این بیماری تا حد زیادی باعث کاهش تجمع مردم بعد از ساعت ۲۱ شب شده است و معتقدم که چنین محدودیت هایی همچنان ادامه داشته باشد و همچنین باید تلاش کرد مانع از مسافرت ها به شمال کشور شد، چرا که این روند می تواند باعث قرمز شدن وضعیت استان های شمالی کشور شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: در کلانشهرهایی همچون تهران که با افزایش جمعیت مواجه هستیم، نباید نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و اعمال محدودیت های ترددی بابت کرونا غفلت کنیم چرا که یک غفلت می تواند باعث به خطر افتادن جان اکثریت آحاد جامعه شود و باید چنین مقوله هایی را برای بیماری کرونا رعایت کنیم تا باعث سفید شدن وضعیت این بیماری در پایتخت و سایر شهرهای کشور باشیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: توسعه حمل و نقل عمومی و ممانعت از تراکم جمعیت در اتوبوس ها، مترو و تاکسی ها تا حد زیادی می تواند در ممانعت از انتقال بیماری کرونا به ما کمک کند و با توجه به وضعیت تراکم جمعیت که به ویژه در اتوبوس ها و مترو ها وجود دارد، نسبت به بیماری کرونا در پایتخت آسیب پذیر هستیم و باید فکری برای حل این مشکل اندیشیده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ق
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه