اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در سایه بی‌توجهی به شبکه ملی اطلاعات رخ می‌دهد؛

نرم‌افزارهای غربی در کمین نوجوانان/ نابودی آینده کشور با حضور در شبکه‌های اجتماعی خارجی

نرم‌افزارهای غربی در کمین نوجوانان/ نابودی آینده کشور با حضور در شبکه‌های اجتماعی خارجی
در حالی به عقیده بسیاری از کارشناسان حضور کودکان در شبکه‌های اجتماعی خارجی پیامدهای منفی زیادی برای آنان و کشور به همراه دارد که همچنان دولت با بی توجهی به شبکه ملی اطلاعات اقدامی برای حل این معضل انجام نمی‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، امروزه شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به‌عنوان یک بخش مهم و جدانشدنی از زندگی خانواده‌ها محسوب می‌شود که یکی از مهم‌ترین دلایلی که افراد به سمت آن کشیده می‌شوند سهولت در انجام کارها و تجارت‌های پرسود در این فضا است.

فضای مجازی این روزها به‌طوری همه‌گیر شده است که حتی بسیاری خانواده‌ها سعی می‌کنند فرزندان خود را در سنین پایین به سمت آن بکشانند.

فضایی که در صورت عدم کنترل و نادیده‌گرفتن فعالیت‌های فرزندان بخصوص نوجوانان تبعات بدی در جامعه از خود به‌جای می‌گذارد.

پس از انتشار کویید19 در جهان فضای مجازی به‌صورت گسترده در بین افراد همه‌گیر شد و با سرعتی بیشتر از این ویروس همه افراد را درگیر خود کرد بسیاری از کارشناسان بر این باورند که در پی استفاده از تلفن‌های هوشمند به‌زودی شاهد تغییر رفتار و سبک جدیدی از زندگی در جامعه خواهیم شد.

ادعای ثابت نشده درباره کرونا و فضای مجازی

زهرا پودینه آسیب‌شناس مسائل اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: عدم نظارت والدین در استفاده کودکان از فضای مجازی بدون شک به تغییر رفتار آنها منجر می‌شود.

وی افزود: برخی از افراد معتقد هستند که کرونا ساخته دست بشر است و برای استفاده بیشتر افراد از فضای مجازی به وجود آمده، هرچند که این یک ادعا ثابت نشده است اما بسیار جای بحث دارد که باید به آن توجه ویژه کرد.

پودینه بیان کرد: دشمنان انقلاب سال‌هاست که جنگ نرم را جایگزین توپ و تفنگ کرده‌اند و همان طور که در سال‌های اخیر مغز و تفکر جوانان را در فضای مجازی هدف قرار داده بودند امروز به‌واسطه ویروس کرونا بستر مناسبی را پیش روی خود می‌بینند.

این آسیب‌شناس اجتماعی ادامه داد: متأسفانه در کشور ما نرم‌افزارهای غربی در بین جوانان محبوبیت بالایی پیدا کرده‌اند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به اینستاگرام اشاره کرد، این شبکه اجتماعی ابتدا برای اشتراک‌گذاری عکس به وجود آمد اما در ادامه به‌صورت هدفمند فعالیت کرد و آسیب‌های بسیاری را به خانواده‌های ایرانی وارد کرده است.

وی گفت: معتقد هستیم که در فضایی مانند اینستاگرام که با یک جست‌وجو ساده افراد می‌توانند هویت یک فرد دیگر را به دست بیاورند یا اقدام به خرید مواد مخدر کنند ناخودآگاه خیانت در بین خانواده‌ها و همچنین برخی از ناهنجاری‌های اجتماعی به وجود می‌آید.

پودینه ادامه داد: استفاده از فضای مجازی حتی برای غربی‌ها هم محدودیت‌هایی دارد، مثلاً آنها ساعت‌های بخصوصی از وقت خود را برای کار و ورزش و حتی بودن با خانواده می‌گذارند و برای انجام فعالیت‌های روزانه خود وارد این فضا می‌شوند.

وی گفت: اما در مناطق محرومی همچون سیستان و بلوچستان که نوجوانان سرگرمی آن‌چنانی را پیش روی خود نمی‌بینند به‌اجبار وقت خود را در این فضا می‌گذرانند و ناخودآگاه وارد دنیای ارتباطات و دروغ می‌شوند.

پودینه تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین دلایلی که جوانان امروزی میل به کارهای سخت و طاقت‌فرسا ندارند همین فضای مجازی است، مثلاً هستند افرادی که با فریب اذهان عمومی خود را میلیاردرهای خودساخته معرفی می‌کنند که نیاز به کار و تلاش ندارند، این‌گونه محتواها جوان امروزی را از پیشروی به‌سوی موفقیت بازمی‌دارد و وی را در باتلاق آرزوهای دست نیافتی غرق می‌کند.

استفاده بیش از اندازه از فضای مجازی دنیای واقعی را محو می کند

فرشته عسکری استاد دانشگاه و کارشناس روانشناسی نیز دراین‌خصوص به خبرنگار ما گفت: فضای مجازی دنیای گسترده‌ای است که افراد بسیاری با فرهنگ و سلیقه‌های مختلف در آن حضور دارند.

وی افزود: هستند نوجوانانی که ساعت‌ها وقت خود را در فضای مجازی می‌گذارند و در این فضا حتی زندگی و بزرگ می‌شود، این افراد در دنیای ارتباطات دوست‌یابی می‌کنند و دیگر میلی به تعامل با دنیای واقعی ندارند.

عسگری بیان کرد: ارتباط با افرادی دارای فرهنگ و سلایق مختلف به‌صورت جدی در رفتار نوجوان تأثیر می‌گذارد و گرایش‌های سیاسی و مذهبی آن را دستخوش تغییرات می‌کند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: بهتر است خانواده‌ها تا قبل از پختگی فکری فرزندان خود، کنترل بیشتری در استفاده از فضای مجازی داشته باشند تا اهداف سازمان‌دهی‌شده در فضای مجازی اثرات کمتری بر روی نوجوانان و جوانان ایرانی داشته باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
, ادعای ثابت نشده درباره کرونا و فضای مجازی, ادعای ثابت نشده درباره کرونا و فضای مجازی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, استفاده بیش از اندازه از فضای مجازی دنیای واقعی را محو می کند, استفاده بیش از اندازه از فضای مجازی دنیای واقعی را محو می کند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه