logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در همایش ملی "چالش‌ها و راهکارهای تعالی نهاد خانواده در مذاهب اسلامی" مطرح شد؛

بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای فضای مجازی در خانواده/ ۵ پیش همایش با محوریت آسیب‌های اجتماعی برگزار می شود

بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای فضای مجازی در خانواده/ ۵ پیش همایش با محوریت آسیب‌های اجتماعی برگزار می شود
دومین پیش نشست همایش ملی "چالشها و راهکارهای تعالی نهاد خانواده در مذاهب اسلامی" با عنوان "خانواده، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی (فرصت ها و تهدیدها) پنج شنبه ۹ بهمن ماه جاری برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان سامانی، مدیر گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه سیستان و بلوچستان و دبیر علمی همایش ملی "چالشها و راهکارهای تعالی نهاد خانواده در مذاهب اسلامی با محوریت آسیب های اجتماعی" در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: این همایش 2 روزه در 15 و 16 اسفندماه برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

وی ادامه داد: مقالات ارسال شده به این نشست در مجلات معتبر به چاپ می رسد و درجه آی سی دارد، برای برگزاری با کیفیت این همایش ملی، پنج پیش همایش تعریف شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: پیش همایش یا نشست اول با عنوان ازدواج بین مذاهب پنج گانه اسلامی با حضور چهار استاد از حقوق جزا، حقوق خصوصی، ادیان و علوم قرآنی برگزار شد.

سامانی تصریح کرد: این نشست با 2 نگاه پیش و پس از ازدواج بین مذاهب انجام شد تا زوجین در زندگی خود موفق باشند.

دبیر علمی همایش ملی "چالشها و راهکارهای تعالی نهاد خانواده در مذاهب اسلامی" اظهار کرد: دومین پیش نشست این همایش با عنوان "خانواده، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی (فرصت ها و تهدیدها) پنج شنبه 9 بهمن ماه جاری برگزار می شود.

سامانی ادامه داد: برای این همایش سه استاد جامعه شناس، روانشناس و فقه و حقوق اسلامی به بررسی ابعاد تهدید و فرصت های فضای مجازی برای خانواده ها می پردازند.

مدیر گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: سه نشست دیگر هم در قم تعریف با موضوعات فقر و حقوق خانواده، ظرفیت فقه و حقوق خانواده در همگرایی جهان اسلام و تدوین قوانین واحد بین مذاهب اسلامی و تاثیر فقه حکومتی در حقوق خانواده است.

وی اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست ها ارائه و کمک به برگزاری همایش ملی "چالشها و راهکارهای تعالی نهاد خانواده در مذاهب اسلامی با محوریت آسیب های اجتماعی" است و در صورتی که مقالات خوبی به این نشست ارسال شود در مجلات ملی به چاپ می رسد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه