اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

مصاحبه آقای سرپرست با برنامه تلویزیونی تحریمی!

مظلومی: میلیچ بی‌خبر از ایران رفته و اطلاعی از او نداریم/ مگر اعتراض‌های ما تاثیرگذار است؟

مظلومی: میلیچ بی‌خبر از ایران رفته و اطلاعی از او نداریم/ مگر اعتراض‌های ما تاثیرگذار است؟
سرپرست تیم استقلال گفت: هروویه میلیچ در اختیار باشگاه قرار دارد و مسئولان استقلال باید در مورد او تصمیم بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز مظلومی درباره آخرین وضعیت تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار با سایپا اظهار داشت: بازی حساسی برای تیم ما است و دنبال حفظ صدرنشینی‌مان هستیم. با تیم خوبی بازی داریم. سایپا فوتبال خوبی بازی می‌کند که در هفته‌های گذشته کم باخته و بیشتر مساوی کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: حساب ویژه‌ای روی سه امتیاز این مسابقه باز کرده‌ایم و تمام تلاش کادرفنی مان این است بچه‌ها بتوانند تاکتیک‌های درنظر گرفته شده را در زمین پیاده کنند تا در این دیدار برنده شویم. احمد موسوی و متین کریم زاده را در اختیار نداریم اما سایر بازیکنان در اختیار کادرفنی هستند.

,

سرپرست تیم فوتبال استقلال درباره آخرین وضعیت هروویه میلیچ گفت: میلیچ در اختیار باشگاه است و باید در باشگاه درباره وی تصمیم‌گیری شود. فعلا حرف خاصی نداریم. وی بی خبر از ایران رفته و اکنون مدیران استقلال باید درباره وی تصمیم بگیرند. نمی دانیم بین او و باشگاه استقلال چه شرایطی وجود دارد. دخالتی نمی‌کنیم اما امیدوارم شرایط به شکلی باشد که از وجودش در آینده استفاده کنیم.

,

مظلومی درباره اعتراض باشگاه استقلال به برنامه‌ریزی مسابقات عنوان کرد: مگر اعتراض ما اثر داشته است. بحث ما این بود با توجه به بازی سنگین استقلال در تبریز، معطلی 4-3 بچه‌ها در فرودگاه و مسافت بین دو شهر استراحت‌مان خیلی کم است و 5 روز بعد از دیدار با تراکتور برای ما بازی گذاشتند. بلافاصله پس از دیدار با سایپا هم باید به مسجد سلیمان برویم و شش روز دیگر با نفت بازی کنیم. به نظر می‌رسد دیدارهای ما عقب افتاده و باید بازی‌های استقلال سریع‌تر برگزار شود تا مسابقات عقب افتاده‌مان را برگزار کنند.

,

سرپرست تیم استقلال در شرایطی با خبرنگار برنامه فوتبال برتر گفت‌وگو کرد که طی روزهای گذشته این برنامه توسط مدیریت باشگاه تحریم شده بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه