اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر بورس منطقه‌ای کرمانشاه مطرح کرد؛

عدم عرضه محصولات کرمانشاه در بورس کالا/ احتمال عرضه نخود در بازار سرمایه

عدم عرضه محصولات کرمانشاه در بورس کالا/ احتمال عرضه نخود در بازار سرمایه
محمد بهمن گفت: در حال حاضر محصول خاصی که مربوط به استان باشد در بورس کالا نداریم اما قرار است بر روی نخود کرمانشاه کار شود و امیدواریم این محصول از طریق بورس کالا عرضه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد بهمن در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، از فعالیت بورس کالای کرمانشاه در قالب انبار خبر داد و گفت: در سنوات گذشته دفتر بورس کالا در استانها وجود داشت اما در حال حاضر دفتر در پایتخت است و در استانها، انبارها فعالیت می کنند.

مدیر بورس منطقه‌ای کرمانشاه افزود: در بورس کالا محصولات فلزی، محصولات کشاورزی از جمله زعفران و... معامله می‌شود که عرضه‌کنندگان و متقاضیان کالاهای عرضه شده در این بازار با مراجعه به آن معامله خود را انجام می‌دهند.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر محصول خاصی که مربوط به استان باشد در بورس کالا نداریم اما در جلسه ای که با مدیر حوزه بازاریابی بورس کالا برگزار کردیم قرار است بر روی نخود کرمانشاه کار شود و امیدواریم این محصول از طریق بورس کالا عرضه شود.

بهمن بیان داشت: اگر بتوانیم بحث نخود را بعنوان محصولی که خاستگاه آن کرمانشاه است وارد بورس کالا کنیم می توانیم انبارهای این محصول را در استان راه اندازی کنیم.

وی اظهار داشت: بورس کالا مجموعه ای جداست اما چون در استان کرمانشاه دفتر مجزا ندارد ما پیگیر کارهای آن هستیم و پیشنهاد این است که از نخود شروع کنیم و محصولات دیگر را پس از آن به عنوان محصولات استراتژیک کرمانشاه وارد بازار بورس کالا کنیم.

به گفته مدیربورس منطقه‌ای کرمانشاه، تفاوت بورس کالا با بورس اوراق بهادار در این است که در بورس کالا عین کالا خرید و فروش می شود اما در بورس اوراق بهادار یا فرابورس، سهام شرکت ها داد و ستد می شود.

وی اشاره‌ای به فعالیت بورس منطقه‌ای استان کرمانشاه نیز داشت و خاطر نشان کرد: در ۱۰ ماهه نخست امسال حجم معاملات استان تقریبا ۴۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.

بهمن تعداد کدهای معاملاتی ایجاد شده در این مدت را ۶۰۰ هزار مورد عنوان کرد و گفت: تقریبا ۵۳ درصد حجم معاملات صورت گرفته در این ۱۰ ماه مربوط به فروش و ۴۷ درصد مربوط به خرید سهام بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه