اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره):

۷روستای کم برخوردار در سیستان و بلوچستان آبرسانی شدند/از اهدای جهیزیه به زوج های کم بضاعت تا توزیع بسته های حمایتی

۷روستای کم برخوردار در سیستان و بلوچستان آبرسانی شدند/از اهدای جهیزیه به زوج های کم بضاعت تا توزیع بسته های حمایتی
علیرضا راشکی گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای رفع محرومیت ها و کمک به مردم سیستان و بلوچستان با تمام توان در حال کار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصرهامون، علیرضا راشکی، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیش از ظهر امروز در قرارگاه جهادی این ستاد در زاهدان برگزار شد گفت: در راستای مبارزه با ویروس کرونا راه اندازی کارگاه های تولید ماسک، محلول ضد عفونی و تجهیز گروه های جهادی جهت ضدعفونی معابر و اماکن عمومی در دستور کار قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
وی افزود: توزیع۴۵ هزار بسته بهداشتی، ۱۳هزار بسته نوشت افزار، احداث ۱۴ باب مسکن محرومین، اجرای ۷ طرح آبرسانی به روستاهای کم برخوردار، تعمیر بیش از ۳۰ باب مسکن و مدرسه و اهدای ۵۰ سری جهیزیه از جمله اقدامات انجام شده در سیستان و بلوچستان است.

این مقام مسئول اظهار کرد: بنیاد احسان با هدف سیاست گذاری و نظارت راهبردی حوزه های اجتماعی و ارائه خدمات نوین با استفاده از ظرفیت رهبران اجتماعی سمن‌ها گروه‌های جهادی و خیریه ها تاسیس شده که در حال حاضر مشغول به فعالیت است.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیان کرد: پویش احسانه جهت تامین جهیزیه برای زوج‌های کم بضاعت، پویش مهر احسان جهت تامین لوازم التحریر، پویش چرخ زندگی جهت تأمین لوازم توان‌بخشی به معلولان جسمی و ذهنی، پویش سفیر احسان جهت خدمات رسانی به زائران امام حسین در ایام اربعین از جمله اقدامات حمایتی اجتماعی این بنیاد به شمار می‌روند.

وی ادامه داد: پویش مردمی روادید بهشت جهت اعزام زائر اولی ها، پویش لیگ احسان جهت توزیع لوازم ورزشی در مناطق کم‌برخوردار، پویش به وقت احسان جهت توزیع غذای گرم و خدمات درمانی و بسته های ارزان،  پویش مردمی ققنوس جهت تعمیر وسایل گرمایشی ایرانی استاندارد و ایمنی در مدارس، پویش احسان غدیر و پویش چله احسان از دیگر اقدامات حمایتی اجتماعی این بنیاد به شمار می‌روند.

راشکی افزود: بنیاد برکت با مشارکت در راه اندازی و توسعه طرح‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، انجام طرح‌های عمرانی و زیربنایی مدرسه سازی و ارائه خدمات سلامت، بیمه‌ای، مالی، حمایتی و عام المنفعه به دنبال تاثیر کلی بر توسعه اقتصادی مناطق محروم کشور افزایش فرصت های شغلی توسعه کارآفرینی و فقر زدایی و جلوگیری از مهاجرت نیروهای محلی به شهرهای بزرگ است.

وی بیان کرد: مشارکت در چهار طرح اقتصادی بنگاه محور با حجم سرمایه گذاری ۱۷۰ میلیارد ریال و اشتغال کل برای ۹۸۰ نفر،اجرای ۱۲ هزار و ششصد و نود و پنج طرح اقتصادی اجتماع محور با سرمایه گذاری سه هزار ۶۷۰ میلیارد ریال، سخت ۱۲۰ مدرسه و ۵۶ مسجد، ساخت ۲۰ مرکز بهداشتی و پایگاه سلامت، ساخت ۴۴ پروژه عمرانی و ۸۳۷ واحد مسکن محرومین از دیگر اقدامات اجرا شده این بنیاد در سیستان و بلوچستان است.

راشکی گفت: راه اندازی اولین قرارگاه جهادی ستاد در سیستان و بلوچستان به منظور بهره‌گیری و ساماندهی فعالیتهای داوطلبانه جهادگران در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، اشتغال زایی و امدادرسانی در حوادث غیر مترقبه از دیگر برنامه های صورت گرفته به شمار می رود.

این مقام مسئول اظهار کرد: در راستای مبارزه با ویروس کرونا با راه اندازی کارگاه های تولید ماسک، منظور ضدعفونی و تجهیز گروههای جهادی جهت ضدعفونی معابر و اماکن عمومی با اعتبار یک میلیارد ریال و برگزاری چهار مرحله رزمایش همدلی و احسان در قالب توزیع بسته های معیشتی میان آسیب‌دیدگان ویروس کورونا با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال،  توزیع ۴۵ هزار بسته بهداشتی شامل ماسک،ژل و محلول ضد عفونی، توزیع ۱۳ هزار بسته نوشت افزار برای دانش آموزان بی بضاعت انجام شد.

وی ادامه داد: طبخ بیش از ۵۰ هزار پرس غذا در مناسبت‌های مختلف، تجهیز ۱۵ مسجد به لوازم ورزشی جهت راه اندازی خانه ورزش احسان، احداث ۱۴ با مسکن محرومین، اجرای ۷ طرح آبرسانی به روستاها، اجرای ۱۶ اردوی پزشکی، اجرای پویش نذر حاج‌قاسم، تعمیر بیش از ۳۰ بابمسکن و مدرسه، اهدای ۵۰ سری جهیزیه، توزیع ۲۵۰۰ تخته پتو بین نیازمندان، اهدای ۱۰ عدد ویلچر به معلولین نیازمند و اهدای بسته های غذایی به مدافعان سلامت در ارزش ۵۰۰ میلیون ریال از دیگر اقدامات انجام شده اخیر در استان به شمار می‌رود.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه