logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرعامل برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان خبر داد؛

سقوط دکل باز هم به دلیل سرقت در سیستان و بلوچستان/ میزان خسارت ۲۵ میلیارد ریال برآورد شد

سقوط دکل باز هم به دلیل سرقت در سیستان و بلوچستان/ میزان خسارت ۲۵ میلیارد ریال برآورد شد
علیرضا پرنده مطلق گفت: بار دیگر سرقت سبب سقوط دکل برق در سیستان و بلوچستان و ایجاد خسارت 25 میلیارد ریالی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا پرنده مطلق، مدیرعامل برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: بار دیگر سرقت سبب سقوط دکل برق در سیستان و بلوچستان شد.
وی ادامه داد: سرقت نبشی از دکل خط ۲۳۰ کیلوولت زاهدان-بم در ۳۰ کیلومتری بم سبب سقوط دکل و دو دکل اطراف آن شد که خسارت وارده بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: چندین گروه عملیاتی از لحظات اولیه پس از حادثه بررسی شرایط خط را از سمت زاهدان و بم آغاز کردند که در نهایت مشخص شد که یک دستگاه دکل به دلیل سرقت برخی از نبشی های پایه های آن سقوط کرده است.

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و  بلوچستان اظهار کرد: دکل های دو سمت دکل مذکور نیز دچار پیچیدگی پایه های دکل شده و در مجموع سقوط سه دکل باعث خروج خط ارتباطی بین شبکه استان کرمان با شبکه سیستان و بلوچستان شده است.

پرنده مطلق اظهار کرد: در این بین از شب گذشته بررسی های لازم آغاز و عنوان شد حدود یک ماه اصلاح شبکه به طول خواهد انجامید.

وی اظهار کرد: از آنجایی که در سال جاری خط ۴۰۰ کیلو ولت زاهدان - بم پس از ۱۴ سال به اتمام رسید در روزهای گذشته شرایط اتصال خط به ایستگاه بم با در مدار قرار گرفتن راکتور در انتهای خط مهیا شده و بررسی های اولیه و هماهنگی های لازم برای در مدار قرار گرفتن این خط در روزهای آتی صورت پذیرفته است.

پرنده مطلق با بیان اینکه در کل کشور سابقه نداشته است دکلی به دلیل سرقت نبشی سقوط کند گفت: در رابطه با میزان خسارت وارده می توان گفت بر اساس میزان آسیب دیدگی بتن پایه ها خسارتی بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال به تجهیزات وارد شده است که این میزان هزینه می توانست جهت اصلاح شبکه های فرسوده و رفع مشکلات نوسان ولتاژ در برخی ایستگاه به کار برده شود.

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و  بلوچستان اظهار کرد: در کل کشور سابقه نداشته است دکلی به دلیل سرقت نبشی سقوط کند، اما در سیستان و بلوچستان این اتقاف رخ داده است.

پرنده مطلق گفت: در محدوده فعالیت شرکت برق منطقه ای سیستان و بلوچستان بیش ۱۳ هزار دکل فلزی وجود دارد که با توجه به گستردگی استان، امید است با همکاری دستگاه های امنیتی هر چه سریعتر افراد سودجویی که تنها به دلیل کسب درآمد ناچیز به بیت المال ضرر وارد می کنند و باعث بروز مشکلات برای مردم منطقه می شود به سزای اعمال خود برسند.

شایان ذکر است؛ ۲۰ دی ماه ۹۹ نیز خبر سرقت از دکل خط ۴۰۰ کیلوولت زاهدان - سفیدآبه در ۹ کیلومتری زاهدان منتشر که این اقدام سبب سقوط دکل و ایجاد خسارت یک میلیارد تومانی شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه