اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره شیلات سرپل ذهاب خبر داد؛

سرپل ذهاب در تولید ماهی خاویاری رتبه اول استان را دارد/ وجود ۱٣ مزرعه فعال پرورش ماهی

سرپل ذهاب در تولید ماهی خاویاری رتبه اول استان را دارد/ وجود ۱٣ مزرعه فعال پرورش ماهی
مصطفی نوروزی گفت: در شهرستان سرپل ذهاب ۱٣ مزرعه پرورش ماهی وجود دارد و در آینده نیز طرحهای دیگری به آن اضافه خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی نوروزی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز ضمن گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر اظهار داشت: ایام الله دهه مبارک فجر یادآور رهایی و آزادی ملت بصیر ،ولایتمدار و فداکار ایران اسلامی از یوغ استعمار و استثمار مستکبرین است.

وی افزود: دهه مبارک فجر فرصت مناسبی برای بیان عملکرد دستگاهها به مردم و بررسی عملکردها برای خدمت بیشتر و بهتر به مردم است.

رئیس اداره شیلات سرپل ذهاب در ادامه به عملکرد اداره شیلات شهرستان اشاره کرد و گفت: تولید انواع آبزیان در شهرستان سرپلذهاب در طول سال بیش از یک هزار تن انواع ماهی است.

وی افزود: شهرستان سرپلذهاب جزء معدود شهرستانهایی است که دارای بیشترین تنوع در تولید آبزیان است.

نوروزی بابیان اینکه شهرستان در تولید آبزیان در رتبه های بالای استان قرار دارد اذعان داشت: شهرستان سرپل ذهاب در تولید ماهیان خاویاری رتبه اول، در تولید ماهیان گرمابی رتبه دوم، در تولید ماهیان سردابی رتبه سوم و در پرورش ماهی در قفس رتبه اول استان را در اختیار دارد.

رئیس اداره شیلات شهرستان تصریح کرد: بخش صید و صیادی دارای پتانسیل مناسبی در اشتغالزایی است و فقط امسال بیش از ۲۰ نفر اشتغالزایی داشته است.

نوروزی افزود: در بخش شیلات شهرستان به ازای هر ۵ تن تولید ماهی قزل الا یک نفر اشتغالزایی و به ازای تولید هر۱۰ تن ماهی گرمابی یک نفر اشتغالزایی صورت می گیرد.

وی اظهار داشت: در شهرستان ۱٣ مزرعه پرورش ماهی وجود دارد و در آینده نیز طرحهای دیگری به آن اضافه خواهد شد.

رئیس اداره شیلات سرپلذهاب در ادامه به طرح های دردست اقدام در حوزه پرورش آبزیان اشاره کرد و گفت: چهار طرح پرورش آبزیان در دست اقدام می باشد که دو طرح آن مربوط به پرورش ماهی قزل آلا در قره بلاغ با ظرفیت تولید ۶۰ تن و یک طرح ۲۰ تنی پرورش ماهی در قفس و یک طرح  پرورش و تکثیر یک میلیون قطعه ای زالوی طبیعی خواهد بود.

وی در پایان به مصرف آبزیان در شهرستان اشاره کرد و افزود: برای نهادینه کردن فرهنگ مصرف آبزیان در شهرستان اقدامات مناسبی انجام شده و مصرف ماهی تقریبا در سبد غذایی خانوارها گنجانده شده است و رتبه اول شهرستان در زمینه مصرف آبزیان گواهی بر این ادعا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه