logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان:

۲۰ پروژه میراث فرهنگی در دهه فجر افتتاح می‌شود/ ۸۵ درصد بانوان روستایی سیستان و بلوچستان صنعتگر صنایع دستی هستند

۲۰ پروژه میراث فرهنگی در دهه فجر افتتاح می‌شود/ ۸۵ درصد بانوان روستایی سیستان و بلوچستان صنعتگر صنایع دستی هستند
علیرضا جلالزایی گفت: در دهه مبارک فجر ۲۰ پروژه با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان در سیستان و بلوچستان افتتاح می شود که می تواند میراث فرهنگی، صنایع دستی و به ویژه گردشگری استان را متحول کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون  علیرضا جلالزایی، مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات موزه منطقه ای جنوب شرق برگزار شد گفت: تلاش شد در حوزه صنایع دستی در پساکرونا با برگزاری دوره های آموزشی توانمندی صنعتگران به گونه ای باشد که بتوانند خود را نشان دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون  ,
وی ادامه داد: این گروه ها با مرکزیت استارت آپ ها و شتاب دهنده ها در خانه خلاق صنایع دستی زاهدان فعالیت می کنند، با همکاری پارک علم و فناوری به سمت علمی شدن صنایع دستی قدم برداشتیم و چشم انداز روشنی در آینده برای فروش و تولیدات صنایع دستی وجود دارد.

این مقام مسئول گفت: پس از ثبت ایرانشهر به عنوان شهر ملی سوزن دوزی و ادیمی به عنوان شهر ملی خامه دوزی می توان گفت  تلفیق این دو هنر نگاه جدیدی از ایجاد می کند و ظرفیت های صادراتی ما را از چمدانی و کوچک به سمت صادرات از پایانه و گمرک تغییر می دهد.

۸۵ درصد بانوان روستایی صنعتگر صنایع دستی هستند

جلالزایی گفت: بیش از ۵۱ درصد جمعیت استان روستانشین هستند که ۸۵ درصد بانوان آن در صنایع دستی مشغول به کارند و امروز می توانیم تعداد صنعتگران فعال در استان را به طور قطع اعلام کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با تمام رایزن های اقتصادی سفارت های مستقر در کشور هماهنگی های انجام دادیم که با کمک آن ها بتوانیم صادرات صنایع دستی را به تمام نقاط دنیا داشته باشیم.

جلالزایی بیان کرد: هم اینک صنایع دستی سیستان و بلوچستان به کشورهای آفریقایی و حاشیه خلیج فارس صادر می شود، استارت آپ هایی که ورود کردند و راه اندازی خانه خلاق صنایع دستی سبب حضور همه برند های صنایع دستی شده است.

وی گفت: صنایع دستی استان به سمت جایگاه هدفمندی می رود، دکتر مالکی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی بودجه ای را پیگیری می‌کند که بتوانیم "گاراژ ملک" را به عنوان اولین بازار فروش صنایع دستی با محوریت گردشگری و صنایع دستی معرفی کنیم تا این دو شاخه در هم آمیخته شوند.

این مقام مسئول تصریح کرد: امیدواریم تا اوایل سال آینده این بازار به بهره برداری برسد و ۴۰ غرفه برای آن پیش بینی شده که ۵۰ درصد آن ها مرمت  و ۳ تا ۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، علاوه بر آن بانک ایران و انگلیس و یک مورد هم در چابهار با عنوان بازار فروش صنایع دستی در دستور کار قرار دارد.

افتتاح ۲۰ پروژه با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان ادامه داد: در دهه مبارک فجر ۲۰ پروژه با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان در سیستان و بلوچستان افتتاح می شود که می تواند میراث فرهنگی، صنایع دستی و به ویژه گردشگری استان را را متحول کند.

وی اظهار کرد: روز گذشته هتل پارتین در زابل افتتاح شد و به زودی هم اقامتگاه بوم گردی ایل گلی در زاهدان افتتاح می شود، امروز نگاه به گردشگری استان و ظرفیت های بکر استان است که تا الان دیده نشده بود.

جلالزایی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱۰ اقامتگاه بوم گردی در سیستان و بلوچستان فعال است و اعطای مجوز به متقاضیان برای ایجاد اقامتگاه های بوم گردی در سیستان و بلوچستان در کمترین زمان ممکن انجام می شود.

انتهای پیام/
,
,
,
,
, ۸۵ درصد بانوان روستایی صنعتگر صنایع دستی هستند, ۸۵ درصد بانوان روستایی صنعتگر صنایع دستی هستند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, افتتاح ۲۰ پروژه با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان, افتتاح ۲۰ پروژه با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه