به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار احمد شفائی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: با بهره مندی از همه ظرفیت های نظام اسلامی به ویژه توان و ظرفیتی که در اختیار بسیج و سپاه است، و با مشارکت فعال مردم متدین و انقلابی توزیع سبدهای حمایتی و رسیدگی به محرومان و نیازمندان یکی از برنامه های اولویت دار سپاه و بسیج است.
وی افزود: در همین راستا به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زهرا سلامالله علیهم و چهل و دومین بهار پیروزی انقلاب، دقایقی قبل به همت سپاه و بسیج مراسم توزیع سبدهای معیشتی و جهیزیه ها در اقصی نقاط مختلف استان پهناور سیستان وبلوچستان آغاز شد.
فرمانده سپاه سلمان استان اذعان کرد: در دهمین مرحله از اجرای رزمایش کمک مومنانه در مرکز استان، امروز نیز ۱۱۴ سری جهیزیه در بین نوعروسان نیازمند در نقاط مختلف سیستان وبلوچستان توسط پایگاه های مقاومت بسیج با حفظ کرامت و شان افراد توزیع خواهد شد.
وی گفت: همچنین پنج هزار بسته معیشتی نیز توسط پایگاه های مقاومت در سطح استان در بین افراد آسیب دیده و نیازمند که از قبل شناسایی آنها در دستور کار بوده، توزیع می شود.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه