logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر امور سینمایی استان ‌قزوین:

سینماها دخالتی در نحوه اکران و چیدمان سانس‌ها ندارد/ اکران ۱۶فیلم جشنواره فیلم فجر در قزوین

سینماها دخالتی در نحوه اکران و چیدمان سانس‌ها ندارد/ اکران ۱۶فیلم جشنواره فیلم فجر در قزوین
اسکندر نادری‌پور گفت: در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر سال جاری، ۱۶ فیلم در بخش رقابت سودای سیمرغ انتخاب شده که این فیلم‌ها در سانس‌ و تاریخ‌های مختلف اکران می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسکندر نادری‌پور در گفت‌وگو با فرهنگ و هنر صبح قزوین درباره اکران فیلم‌ دهه فجر در استان قزوین اظهار کرد: نحوه برگزاری جشنواره فیلم فجر هر سال در پایتخت و استان‌های کشور در بهمن ماه مصادف با دهه فجر برگزار می‌شود.

وی افزود: معمولا یک نفر در هر استان قزوین به عنوان دبیر جشنواره تعیین و یک یا دو سینمای شاخص دارای استانداردهای سینمایی انتخاب و فیلم‌های جشنواره در آنها برگزار می‌شود.

 مدیر امور سینمایی استان قزوین بیان کرد: در سال‌های گذشته بلیط‌ها به صورت فیزیکی و چاپ شده در اختیار سینماها و از طریق گیشه سینما در اختیار علاقمندان فیلم‌های جشنواره قرار می‌گرفت، اما در سال‌جاری به دلیل شیوع کرونا، بلیط‌های جشنواره تنها از طریق فروش اینترنتی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

نادری‌پور یادآور شد: در جشنواره فیلم فجر سال‌جاری، ۱۶فیلم در بخش رقابت سودای سیمرغ انتخاب شده که این فیلم‌ها در سانس‌ و تاریخ‌های مختلف اکران می‌شود.

وی اضافه کرد: فیلم‌های جشنواره ۳۹ فجر شامل «روزی روزگاری آبادان» و «روشن» ۱۵بهمن ماه، «شیشلیک» و «زالاوا» ۱۶بهمن ماه، « ابلق» و «مامان» ۱۷بهمن ماه، «مصلحت» و «تک تیرانداز» ۱۸بهمن ماه، «ستاره بازی» و «بی همه چیز» ۱۹بهمن ماه، «رمانتیسم عماد و  طوبا» و «یدو» ۲۰بهمن ماه، «خط فرضی» و «منصور» ۲۱بهمن ماه و «تی‌تی» و «گیج‌گاه» ۲۲بهمن ماه در سینما بهمن قزوین اکران می‌شود.

این مقام مسئول گفت: به دلیل محدودیت ظرفیت سینما و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، هر سینما مجاز به فروش ۳۰درصد از ظرفیت خود است و براساس تصمیمات صورت گرفته، فیلم‌های دهه فجر در هردو سینما برگزار می‌شود.

نادری‌پور اذعان کرد: نحوه اکران و چیدمان سانس‌ها توسط دبیرخانه جشنواره فجر انجام شده است و سینماها هیچگونه دخالتی در نحوه اکران و چیدمان سانس‌ها ندارند.

وی ابراز کرد: البته سانس‌ها در استان‌ها به گونه‌ای چیده می‌شود که مخاطبان بتوانند وقت خود را تنظیم و فیلم‌ها را مشاهده کنند؛ به عبارت دیگر سانس‌های یک فیلم بین دو سینما تقسیم می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به ظرفیت اکران فیلم‌ها یادآور شد: ظرفیت دو سینمای بهمن و مهتاب در مجموع تقریبا ۱۲۰ نفر ظرفیت را شامل می‌شود و علاقمندان برای تماشای فیلم فجر می‌توانند به سه سامانه ایران تیک، سینما تیکت و گیشه هفت مراجعه و نسبت به خرید بلیط‌ها اقدام کنند.

وی در پایان با اشاره به ساعت سانس اکران فیلم اذعان کرد: فیلم‌ها در دو سانس ساعت ۱۵ و ۱۸ به نمایش گذاشته می‌شود و با توجه به شرایط محدودیت کرونایی، جشنواره با ۳۰درصد ظرفیت و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه