اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس مجمع جوانان مازندران:

زیرساخت ارتباطات در مازندران کمتر از جمعیت بومی است/ مازندران میزبان خوشگذران‌ها، غریبه برای رویدادهای فناوری

زیرساخت ارتباطات در مازندران کمتر از جمعیت بومی است/ مازندران میزبان خوشگذران‌ها، غریبه برای رویدادهای فناوری
سینا هدایت گفت: با توجه به اینکه تقریبا ۵ میلیون کاربر موبایلی در استان فعال هستند ولی زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران کمتر از جمعیت بومی ایجاد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سینا هدایت آملی، رئیس مجمع جوانان مازندران در گفت و گو با بلاغ درباره نشست وزیر ارتباطات با برخی از نماینده گان سازمان‌های مردم‌نهاد که در دفتر وزیر برگزار شد با اشاره به رونق مصرف گرایی و حضور فعال در فضای مجازی در مازندران اظهار کرد: از معدود استان هایی هستیم که سرانه مصرف پهنای باند بسیار بالا است و این عجین شدن زندگی دیجیتالی با زندگی روزمره مازندرانی ها را نشان می دهد؛ ولی طرح هایی پیرامون استفاده از این بستر برای رونق کسب و کارهای آنلاین و یا حمایت جد از استار تاپ‌های استان به عمل نیامده و صرفا مصرف گرایی تا فرهنگ تولید از فضای مجازی رواج یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ ,

وی  مازندران را میزبان برای خوشگذرانی و غریبه برای رویدادهای فناورانه خواند و اظهار کرد: همواره میزبان مهمانان در ایام مختلف بودیم، ولی سهم این استان از رویدادهای آی تی و فضای مجازی در حد صفر است و به دلیل نبود بسترهای رشد جوانان در فضای مجازی در استان شاهد کوچ زیادی از جوانان نخبه مازندرانی به استان هایی مانند تهران و اصفهان هستیم.

رئیس مجمع جوانان مازندران در خصوص زیست بودم فضای مجازی برای کودکان خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ در استان مازندران نکاتی ر ا ارائه کرده اید ولی در زمین عمل اتفاق خاصی در موضوع ایمن سازی کودکان و نوجوانان که سرمایه انسانی آینده کشور هستند اتفاقی نیفتاده است و نوجوانان به جای ورود به عرصه های تولید محتوا، در گشت و گذارهای روزانه و بی هدف فضای مجازی هستند.

وی با بیان اینکه در طول سال شاهد جمعیت بالای مسافران در استان هستیم، عنوان کرد: با توجه به اینکه تقریبا ۵ میلیون کاربر موبایلی در استان فعال هستند ولی زیر ساخت ict ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کمتر از جمعیت بومی ایجاد شده است.

هدایت از وزیر ارتباطات خواست تا از زیر ساخت استان و اپراتورها بازنگری کنند و افزود: همراه اول، ایرانسل و شرکتهای دیگر پهنای باند مصرفی را افزایش دهند تا قطعی و یا اختلالی در تماس بوجود نیاید،  همچنین با توجه باینکه مازندران استان مسافر خیز و دارای بیش از ۳  هزار و ۶۰۰ روستا است در بعضی از روستاها مشکلات صوتی و اینترنتی موبایلی وجود دارد که می توان با افزایش تعداد سایت bts و یا با ارتقاع ارتفاع سایت bts مشکل بر طرف شود.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۱ درصد  دانشجویان مازندران در حوزه ict  مشغول به تحصیل هستند و  همچنین ۴۵ مرکز رشد استان ۴ مرکز رشد و شرکتها و استارت اپ ها در حوزه it و ict فعالیت می کنند و همانطور توسعه استارت آپ ها و کسب کارهای نوپا به اشتغال‌زایی جوانان و ایجاد زیست شغلی جدید کمک می کند از این رو راه اندازی پارک فناوری و اطلاعات در مازندران می تواند تاثیر بسزایی در رشد این استان داشته باشد.

هدایت در پایان از پیشنهاد طرح یک روستا یک استارت آپ گفت و خاطرنشان کرد: فروش اینترنتی و ارسال محصولات صنایع دستی و توسعه گردشگری روستایی، بوم گردی که  بااستفاده از ظرفیت استارت آپ های حوزه ICT) می توان رونق خوبی داشته باشد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه