logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مربی تیم ملی ووشو ایران مطرح کرد؛

همدلی و اتحاد؛ رمز پیروزی ملت ایران بر استکبار جهانی/ استقلال و امنیت بزرگترین سرمایه ایرانیان است

همدلی و اتحاد؛ رمز پیروزی ملت ایران بر استکبار جهانی/ استقلال و امنیت بزرگترین سرمایه ایرانیان است
عباس شیبک گفت: رمز پیروزی ملت ایران بر کفر و استکبار جهانی همدلی و اتحاد است تا زمانی پیرو رهبری و بیدار باشیم، گزندی به کشور، ناموس و داشته هایمان نمی رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس شیبک، دکترای مدیریت راهبردی و مربی تیم ملی ووشو ایران با بیان این که انقلاب اسلامی ایران، انقلاب فرهنگی و معنوی و انقلاب ارزش هاست، در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران به برکت رهبری امام راحل (ره)، خون شهدای گرانقدر و اراده راسخ ملت به پیروزی رسید.
 
وی ادامه داد: این انقلاب که در سال 1357 شمسی به وقوع پیوست، نشانگر این است که ویژگی های اسلامی بودن، معنویت گرایی، مردمی بودن و رهبری امام خمینی(ره) با اهداف از بین بردن استبداد و سلطه بیگانگان، وجود عدالت اجتماعی، ایثار و فداکاری، استقرار حکومت اسلامی بر سیاست های ضد دینی، فساد سیاسی، اجتماعی، تبعیض و بی عدالتی بر رژیم طاغوتی و وابسته سابق پیروز شده است.
 
شیبک افزود: انقلاب ایران با مشارکت طبقات مختلف مردم، بازاریان، احزاب سیاسی، مخالفان حکومت پهلوی، روشنفکران، دانشجویان وروحانیون در ایران محقق شد و چنان برجسته و یگانه شده است که هیچ حرکت و جنبش انقلابی دیگری توان برابری با آن را نخواهد داشت.
 
به گفته وی، در دنیا انقلاب های بزرگی که با تغییرات اساسی در حکومت و ساختار اجتماعی یک کشور یا جامعه همراه بود، به وقوع پیوست که از جمله آن می توان به انقلاب کبیر فرانسه، روسیه و انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد، اما انقلاب اسلامی اهداف بسیار متفاوتی داشت.
 
مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ووشو افزود: اگر انقلاب اسلامی ایران را با دو انقلاب مشهور غربی (فرانسه وروسیه)، مقایسه کنیم می توان گفت انقلاب کبیر فرانسه برای آزادی و رفاه و انقلاب روسیه برای عدالت و برابری به وجود آمد، اما انقلاب ایران برای خدا و معنویت و انقلاب ارزش هاست.
 
وی با تاکید بر این که انقلاب ایران انقلاب فرهنگ و معنویت است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران با اتکاء به پشتوانه قوی مردم، عدم وابستگی به قدرت های استکبار شرق و غرب، رهبری همه جانبه امام راحل (ره)، اسلامی بودن و پافشاری بر اهداف و آرمان های تعیین شده پایه گذاری و تشکیل شده است.
 
شیبک گفت: وقتی مردم ما می دیدند که کشور ایران با این عظمتش، استقلال رای ندارد و تابع بیگانگان و قدرت های مستکبر هستند، در مقابل استکبار ضعیف و غیرمستقل نسبت به مردم خودشان سخت گیر و به قول معروف شیرخانه و روباه بیرون هستند، به جوش و غروش آمدند و دنبال استقلال سیاسی برآمدند.
 
وی اضافه کرد: امروز پس از گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان چشم بدخواهان و استکبار به ایران است، دنبال نقطعه ضعفی از سوی مسولان و مردم هستند و به فرموده رهبر عزیزمان هر جا به عقب بیاییم دشمن به جلو می آید و عقب نشینی نخواهدکرد، رمز پیروزی ملت ایران بر کفر و استکبار جهانی همدلی و اتحاد است تا زمانی پیرو رهبری و بیدار باشیم، گزندی به کشور، ناموس و داشته هایمان نمی رسد.
 
مربی تیم ملی ووشو ایران افزود: درست است که امروز مشکلات زیادی در بحث اشتغال و ازدواج داریم، اما آنچه داریم، بزرگترین کشورهای ثروتمند و به قول خودشان قدرتمند ندارند، ما استقلال و امنیت داریم، آقای خودمان هستیم، مسولان ما مثل گذشته نوکری غرب را نمی کنند، بلکه به فرموده امام راحل (ره)  خود را خادم ایران و مردم می دانند.
 
وی افزود: هر زمانی ما مشت ها را گره کرده و کوبنده بر علیه زورگویان جهان شعار دادیم، بیشتر امنیت و استقلال سیاسی پیدا کردیم، باید خدا را شاکر بود که امروز از تمام این محاسن در کنار هم برخوردار هستیم.
 
شیبک خاطرنشان کرد: نباید این را هم فراموش کرد که بیشتر مشکلات ما به خاطر برخی مسئولان است که با بی تدبیری و اهمال کاری خود ایجاد کردند، چراکه نردبان مدیریت را به خاطر زد و بندهای سیاسی بالا آمده اند نه از روی  لیاقت.

انتهای پیام/
 
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه