اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

درصدد هستیم سهام خودروسازان دولتی در بورس عرضه شود

درصدد هستیم سهام خودروسازان دولتی در بورس عرضه شود
علی جدی گفت: درصدد هستیم عرضه خودروسازانی نظیر ایران خودرو و سایپا که سهام دولتی دارند طبق قوانین در بورس انجام گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی جدی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: طرح عرضه خودرو در بورس هنوز تعیین تکلیف نشده البته در دستور کار مجلس قرار دارد و روز سه شنبه مطرح خواهد شد.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: اختلاف قیمت بین شورای رقابت خودروسازی و آنچه در حاشیه بازار وجود دارد، فراوان است که این فاصله سبب ایجاد تقاضای کاذب در کشور می‌شود.

جدی گفت: این موضوع شبیه سیستم لاتاری و نوعی قمار شده که در قالب آن برای افرادی که در قرعه کشی برنده می شوند منافعی ایجاد می شود برهمین مبنا متقاضیان فراوانی دارد.

وی عنوان کرد: افراد بدشان نمی آید خودرویی را به نرخ ۱۰۰ میلیون تومان بخرند و آن را در بازار به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان بفروشند که سبب ایجاد تقاضای کاذب در کشور می‌شود.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در عین محدود بودن عرضه شفافیت وجود ندارد و تقاضا چند برابر و غیرمعقول می‌شود در نتیجه عطشی در بازار ایجاد شده و قیمت خودرو افزایش می‌یابد.

جدی تصریح کرد: در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درصدد هستیم عرضه خودروسازانی نظیر ایران خودرو و سایپا که سهام دولتی دارند طبق قوانین در بورس انجام گیرد.

وی افزود: برای متقاضیان محدودیت هایی تعریف شده به طور مثال یکی از شرایط خرید خودرو این است فرد خودرویی به نامش نباشد و طی پنج سال اخیر خودرو نخریده باشد همچنین عرضه و تقاضا نیز محدود شود تا تعادل بین آنها ایجاد شود.

جدی گفت: تا هنگامی که این فاصله بین تقاضای غیر معقول و حاشیه بازار وجود دارد، مشکلاتی ایجاد می‌شود.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در حال حاضر خودروسازان مدعی هستند خودرو را زیر قیمت بازار می فروشند و انگیزه ای برای تولید ندارند بنابراین ما دنبال آن هستیم قیمت پایه بر اساس تعیین قیمت کالاهای تولید داخل که دستورالعمل آن توسط سازمان حمایت از حقوق مصرف‌ کنندگان تعیین شده در بورس نرخ گذاری و در بازار مدیریت شود.

جدی خاطرنشان کرد: در غیر این صورت با فضای فعلی که پیش رو داریم هم خودروسازان متضرر می شوند و هم مصرف کننده باید با قیمت بالاتری خودرو بخرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه