اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان:

حال افرادی که در اصفهان واکسن زده اند خوب است/ 730 نفر، سهمیه واکسن استان اصفهان

حال افرادی که در اصفهان واکسن زده اند خوب است/ 730 نفر، سهمیه واکسن استان اصفهان
مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: در مرحله اول به اندازه 730 نفر سهمیه واکسن به استان اصفهان تعلق گرفته است که آن را به کارکنان بخش آی سی یو تزریق کردیم و ظاهرا محموله های بعدی نیز در هفته های آتی وارد اصفهان می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا فدایی در گفت‌وگو با خبرنگار صاحب نیوز، با بیان اینکه اگر از سوی مردم پروتکل‌ها رعایت نشوند شاید دوباره وارد پیک جدیدی شویم، اظهار کرد: در حال حاضر در بعضی از نقاط استان موارد بیماری رو به افزایش است و در بعضی دیگر ثابت باقی مانده است، وضعیت هفته های آتی بستگی به رفتار جامعه دارد، یعنی چنانچه تردد های بین شهری و تجمعات مردمی افزایش پیدا کنند طبیعتا دوباره شاهد افزایش قابل ملاحظه موارد مواجه خواهیم شد، اما اگر مردم موازین بهداشتی را مهم شمرده و رعایت کنند انشاالله شاهد پیک چهارم نخواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

730نفر واکسن زده اند

, 730نفر واکسن زده اند, 730نفر واکسن زده اند,

وی ادامه داد: در مرحله اول به اندازه 730 نفر سهیمه واکسن به استان اصفهان تعلق گرفته است که آن را به کارکنان بخش آی سی یو تزریق کردیم و ظاهرا محموله های بعدی نیز در هفته های آتی وارد اصفهان می‌شوند تا کادر درمان که در الویت تزریق هستند استفاده کرده و سپس برای دیگر اقشار جامعه واکسن تزریق شود، به نظر می‌رسد تا نوروز مشغول واکسینه کردن کادر درمان و آسایشگاه های سالمندان باشیم.

,

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان در خصوص آخرین وضعیت افرادی که از واکسن اسپوتنیک استفاده کرده اند تصریح کرد: وضعیت آن‌ها خوب است و طبق انتظار و معمول پیش می‌روند، به دلیل عکس العمل ایمنی بدن در گیرندگان واکسن، شاهد علائم گذاریی شبیه علائم سرما خوردگی یا آنفلوآنزا هستیم اما همگی بهبود پیدا کرده و مشغول کارشان هستند.

,

وی با اشاره عدم مشاهده موارد ابتلا به کرونای انگلیسی در استان اصفهان اذعان داشت: تا به حال موارد مثبتی مشاهده نشده اند حتی موارد مشکوک به انسیتو پاستور تهران ارسال شده تا نتایج مشخص شوند اما گزارشی تحت عنوان ابتلا نداشته ایم، با توجه به اینکه روش انتقال، راه های پیشگیری، راه های تشخیص و درمان همانند کرونای معمولی است ما به روال معمول با حساسیت و کنترل بیشتری ادامه می‌دهیم.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه